-
i ja sam razmišljala kod drugog poroda na način - ne želim ići u Rijeku, ne želim ići u Austriju, imam pravo k jarcu roditi u svojem gradu uz pristojan tretman, i baš sam imala volju vidjeti tko će me u tome pokušati spriječiti.
na sreću nakon prvog poroda znala sam otpriliek gdje me može što dočekati, i bila donekle spremna kako ću odreagirati. Imam osjećaj da je Vž svakim danom sve bolji, a da je bio nekad isti kao i čakovec, vjerojatno je bio.
Istina da nije svaka rodilja za to spremna, i da porod definitivno nije vrijeme za borbe i mijenjanje kotačića koji su se već izlizali od struganja svojim uhodanim putevima, a u tom slučaju alternativa ostaje odlazak u pristojnije rodilište (što opet nije garancija ako se preptustite struji, da neće sve ići onom lošom rutinom). Ali za mene to nije bila jedan od izbora, takav sam tip, netko drugi nije (s tim da je rezervni plan bio ako sve krene jako krivim putem, da opet imam izbor dignuti se i otići u ČK ili Zg, pa to nam je sve manje od sat vremena).
Ali definitivno sam znala da se neću dati maltertirati, i da imam izbor praktički do samog izgona pošiziti ako netko prijeđe moj prag tolerancije - i jednostavno otići negdje drugo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma