ja moram reći d asam također rodila u Čk, i nisam nikome ništa platila, jer ja i moj suprug smatramo da to nije potrebno, ali s druge strane imala sam i dosta jaku vezu, pa je sve prošlo dobro, svi su bili dobri i ljubazni, pogotovo diktor Muršić, no drugi doktor (dr.M.) nije se baš slagao sa odlukama dr. Muršića, pa se tu osjetila napetost, ali imak je sve bilo kako je dr. Muršić rekao jer je ipak on bio dežuran.Svi su me pitali koliko smo platili kao da je to, ono normalno, i nitko nije vjerovao da ništa.
O sestrama na odjelu babinjača ne želim komentirati, jer takve riječi doista nemam.Od muke po dojenju, pa izdajanju, pa dok su pred mojim očima to izdojeno mlijeko izlile u umivaonik, a ja se mučila da malešna papa moje a ne formulu, i to ručno jer mi na izdajalicu nisu dale....do tiskanja bradavice tako da sam jaukala od bola...omalovažavanja os strane sestre K. koja je jedne noći rasplakala skoro sve rodilje i djecu učinila jako nervoznima, tako da smo molile da više nikad ne bude u smjeni...Zar je potrebno više riječi o stanju u Čakovečkom rodilištu...