-
Drage moje djevojke , sadašnje i buduće mame ... Mislim da smo ovdjenešto krivo shvatile .. pošto sam ja potaknula ovu temu , a nisam napisala detalje , evo da pojasnim što sam zapravo htijela reći glede famoznog plačanja. Vi nećete doći u bolnicu a da vas netko ne porodi jer , pa oni to moraju ne????
zato su mi prijašnji komentari malo smješni...a lječnik koji je dežuran (ne "unajmljeni")je onaj koji će vama biti na porodu , ako se prethodno ne dogovorite s nekim drugim lječnikom ("unajmite ga")
. Činjenica je da će svaki lječnik , ako se njega traži da izvan svog radnog vremena dođe na porod rodilji , tražiti neku naknadu ( naznam dali ima zakonsko pravo , u to ne ulazim , ali je bitno da je to njegova DOBRA VOLJA , jer on NIJE DUŽAN doći izvan svog radnog vremena - u svakom slučaju. ) Samo sam htijela napraviti usporedbu ljubaznosti i slušanja zahtjeva rodilje kada rodilja "unajmi lječnika na porod" i kada ga "ne unajmi". - pa sam paotaknuta time stavila na ovaj forum iskustva meni bliskih osoba , koje imaju po 2 klinca. Komentirat ću iskustvo , moje znanice (30god) koja je imala izuzetno loše iskustvo sa tim rodilištem kod prvog poroda . A kod drudog , kaže ona "sam znala" - dogovorila se sa doktorom xx , platila za dolazak na porod izvan njegovog radnog vremena , ali tada ljubaznosti sestara i doktora nije bilo kraja!!! Eto to je ta usporedba koju sam htijela iznjeti. A ne ona - platit ću da mi doktor bude na porodu :shock: , pa mislim dežurni doktor je u svakom slučaju na porodu , pa neće vas poroditi vodoinstalater
. Eto toliko od mene. Ako moderator ne želi , nećemo više pisati o tome
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma