-
Slažem se cure s vama.
S obzirom da je i predavačica od jučer, a i koliko znam Topličancova rodila, pa moraju imati nekog obzira i truditi se čisto s toga što smo na kraju kraju krajeva na istoj strani, žene i majke.
Mislim, pa mroa biti neke logike, čak i cijeli taj tečaj 'valjda' ima svrhu olakšavanja samog poroda i oporavka i cilj za izbjegavanje nepotrebnih stvari i postupaka.
Kao i kod drugih stvari u životu i tu je vjerojatno potrebno samo malo dobre volje.
Da to kaj smo jučer slušali, nije neka znanstvena mudrost, već čista biologija, a vjerujem da je tako i s prodom. Sve je to dio prirode.
Znam da puno ovisi o doktorima, a i o pacijentima, možda sad naivno razmišljam, ali mislim da i mi na neki način trebamo biti fer u odnosu na njih (pod time mislim, razgovarati normalnim tonom, ne oholo s visoka; ako je to moguće). Mislim da se trebamo potruditi i oni i mi, kako bi suradnja bila na obostrano zadovoljstvo. Njima je to doista manje-više rutina, pa malo iskazivanje osjećaja i suosjećanja (žene doktori) ne izuskuje puno napora, bar se nadam. A na nama je da pokušamo mirnim i staloženim putem progurati svoje. No kako govorim napamet i bez iskustva, naravno, imat ću svoju priliku iskazati se u tome.
Pa mi stoga, molim vas nemojte nikaj zamjeriti.
NT vidimo se navečer, i ja se 'brusim' na epiziotomiju. Tak da bumo skupa graktale (iskreno se nadam).
Radim te kegelove vježbe a i imam duhovne pripreme za početak masiranja međice
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma