-
Necu duljiti jer sam dovoljno vremena izgubila u RL objasnjavajuci nekim osobama o cemu se radi tako da vas molim da se informirate prije unistavanja vlastitog zdravlja. Mislim da je to najmanje sto mozete uciniti. Na internetu postoji tona clanaka i istrazivanja, sva upucuju na isto - da nema nikakvog dokaza u korist efikasnosti homeopatije i tzv "sijecanja vode" - to u kemiji ne postoji!
Da "alternativne medicine" kao homeopatija funkcioniraju, ne bi se zvale "alternativnima".
Tu vam pise nesto o tome http://en.wikipedia.org/wiki/Homeopathy meni se sada ne da traziti vise iako sam imala brdo linkova o tome. Koristite google.
Ljudi koje poznajem i koji su ipak pokusali koristiti usluge "najboljih" homeopata i pili njihove "ljekove", nakon odredjenog vremena (kad im je splasnuo placebo efekt) im vise nije padalo na kraj pameti ista takvo ponoviti jer su uvidjeli da im to u najboljem slucaju ne pomaze a prazni djep a u najgorem slucaju unistava zdravlje. Zato homeopati mogu prodavati maglu kada se ne radi o ozbiljnim problemima a kada se radi o pitanju zivota i smrti i teskim bolestima onda kao to nije njihovo podrucje.
Toliko od mene, samo sam vam malo htjela skrenut paznju na te prevarante a vi radite sto god hocete, ne mislim ulaziti u prepirke jer nemam zivaca za to, na kraju krajeva radi se o vasem zdravlju a ne mom i o vasim novcima pa tko voli nek izvoli, naivac se rodi svaku minutu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma