-
pa u svom poslu branila na sudu neke koji su optuženi za nadriliječništvo, pa čitala malo sudsku praksu pa eto govorim sa drugačijeg stava nego vi kao pacijenti.
ja sam jako, ali jako dobro upucena i znam kakvi se ljudi bave homeopatijom. Naravno svi imaju diplome. Ocito se ljudi pale na obrazovanje steceno "vani" a ne pada im na pamet da i tamo ima varalica i izmedju ostalog svakakvih legalnih studija magle.
Takodjer znam kako se dobivaju lijekovi, i u to sam jako dobro upucena ali sada necu o tome. Cajevi od bakica su uglavnom efikasniji od homeopatskih vodica.
Sto god da ti napisem ionako mi nećete vjerovati jer na kraju krajeva bilo tko moze pisati svakakve stvari i ovdje
Nema smisla da ti napisem svoja poznanstva s ljudima koji se bave time i onime sto oni misle o svojim pacijentima da ti nesto dokazem.
Kao sto rekoh samo sam htjela skrenuti paznju ljudima da se ne upustaju u nesto o cemu nemaju pojma (a ja imam koliko god ti mislila da nemam).
I slažem se sa Inom 33 i sa konzervativnim Lučingerom.. nema koristi od nekonvencionalnih oblika medicine.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma