Results 1 to 9 of 9

Thread: ništa mu ne odgovara

Default ništa mu ne odgovara

neće jede ni pije jer je vidno sit,ali neće ni da se igra a niti neće spavati...samo bi bio na rukama,i to isključivo da ga se nosi...ima 5 i pol mjeseci i prestao je spavati tri puta po danu već sad spava 2 puta i to do 2 sata...kako ga umiriti i zadovoljizi,a da ga ne nosim na rukama?

Iz moje prakse nikako. Počeo je da otkriva svet oko sebe, zanima ga. Zamisli da ti ležiš i ne možeš da ustaneš a oko tebe je šareni, novi, interesantni svet koji bi istraživala.

Nabavi nosiljku..... neki oblik marane, ne klokanicu. Od klokanice bole leđa.... Naš Mai tai je na carinarnici.... sutra idem po njega.... nadam se da će i nama pomoći jer ja pucam.... ne mogu više... sve boli od nošenja

manal's Avatar

tako i moj decko, isto 5 i pol mjeseci. odjednom bi se samo nosio, i to da on odredjuje kamo. kad ugleda nesto sto zeli blize vidjeti, onda se sav migolji, pa mu dopustim da to dotakne. malo prije nece gledati mobile dok lezi u kreveticu, ali kad sam ga podigla - oh, onda iz drugog kuta moze, igra se s time u mojim rukama... mene zabrinjava da mu ne ostetim kraljeznicu od nosenja (prema naprijed) :? u slingu u budu nece, jer ne moze mlatarati nogama.

i meni je tako i to vec odavno sada nam je 8 mj. i to jos traje a kako je nedavno bio bolestan jos vise je ovisan o rukama i to najvise mojima :/
    nece nikako da se zaigra a niti da sekundu ostane sam u sobi i kad ide spavat isto je ajme boze a po danu ako odspava 1-2 sata skupa u komadu onda je to -praznik :D :D znaj da nisi sama

koryanshea's Avatar

Quote Originally Posted by manal
    mene zabrinjava da mu ne ostetim kraljeznicu od nosenja (prema naprijed) :?
    za kraljeznicu ne znam ali zar nije nosanje djeteta prema naprijed najpravilnije (baby handling) ?

Default ništa mu ne odgovara

uf...sad ima 10 kg,bojim se i pomisliti kako će to biti u 8. mjesecu i kako ću ga tad nositi :D bar imam besplatan svakodnevni,cjelodnevni fitness
    drago mi je da nisam sama i lakše ja kad znaš da i drugi to prolaze...mislim da je osnovni problem što je on do sad bio beba iz snova,što se tiče zahtjevnosti,a sve ovo nam je sad novo pa se još privikavamo...ulovit ćemo mi već neki ritam..

dunja&vita:-)))'s Avatar

Moja malena ima 5 mjeseci i otkad se rodila neprestano je na rukama. Narast će oni i onda ćeš ti biti ta koja će ga htjeti uzeti u naručje, a on će reći mama nemoj, ja sam već veliki...
    Pokušaj uživat u tim zajedničkim trenucima

Default re

izdrži još malo
    meni je najgore do negdje sedam osam mjeseci (pogotovo druga beba jer je duplo teža )
    onda krene puzanje i dosta se igra na podu, non stop kruži po sobi. istina da ne smijem skinuti oka s nje, ali leđima je puno lakše