Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Hladne rukice

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Hladne rukice

Primjetila sam kod Svena zadnjih par dana da su mu rukice stalno hladne. U stanu je dosta toplo, 26-28 stupnjeva, ne oblačim ga baš jako, ima štrampice, bodi s dugim rukavima, neku majicu s dugim rukavima i trenirkicu, tak da sumnjam da mu je zima. Idu mu zubići pa prstiće skoro stalno drži u ustima ali ne znam baš da bi mu od toga bile hladne. :? :? :?

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja sam to bila primijetila kod E. prije negdje dva tjedna + bio je koooma placljiv. Toliko da je moja mama bila za to da ga odvedemo pedici.
    Proslo za par dana, sad je opet onaj stari veseli toploruki bebac.

Nemam pojma sta je to bilo.
    I mene zanima ako tko ima ideju.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni su ruke stalno hladne, pa to ne vidim kao neki problem. Ali da i Gita zadnjih 2 tjedna povremeno ima ledene rukice, do sada uopće o tome nisam razmišljala. Mislila sam da se smrzla vani pa joj treba vremena da se rukice ugriju.
    Kod nas u stanu je cca 23 stupnja, ima gaćice, body, majcu dugih rukava (tanku), soknice i donji dio trenirke ili tajice. Mislim da joj je to sasvim dovoljno.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj gitulja prvotno napisa
    meni su ruke stalno hladne, pa to ne vidim kao neki problem. Ali da i Gita zadnjih 2 tjedna povremeno ima ledene rukice, do sada uopće o tome nisam razmišljala. Mislila sam da se smrzla vani pa joj treba vremena da se rukice ugriju.
    Kod nas u stanu je cca 23 stupnja, ima gaćice, body, majcu dugih rukava (tanku), soknice i donji dio trenirke ili tajice. Mislim da joj je to sasvim dovoljno.
    I kod nas je ovako. Ne nosi štrample po kući jer ih ni ja ne nosim. A rukice joj budu hladne ako sjedi na podu pa dodiruje laminat, vole pipkati i prozore da vidi ptice i tako. Tak da je to normalno. Bar mislim.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Re: Hladne rukice

Citiraj KATALENIĆ prvotno napisa
    Primjetila sam kod Svena zadnjih par dana da su mu rukice stalno hladne. U stanu je dosta toplo, 26-28 stupnjeva, ne oblačim ga baš jako, ima štrampice, bodi s dugim rukavima, neku majicu s dugim rukavima i trenirkicu, tak da sumnjam da mu je zima. Idu mu zubići pa prstiće skoro stalno drži u ustima ali ne znam baš da bi mu od toga bile hladne. :? :? :?
    I ja sam to kod svog Svena primjetila! Al ne zabrinjavam se previse, nisu mu stalno hladne. Probam mu stopala i prsa, ako je to toplo, onda znam da mu nije hladno.

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i L. isto ima hladne rukice, ali sam skužila da je to kad puže, pogotovo po pločicama.

Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kod nas se nije radilo o toj hladnoci od poda, puzanja, prozora, izlaska na hladno, odjece... ili bilo cega logicnog.
    Jednostavno su mu bile koma ledene stalno, a inace nisu bile i sad opet nisu.
    Ne znam s cim je to moglo biti povezano.

I kod nas u stanu je prilicno toplo, a oni su cijelu zimu prakticki polugoli (najcesce body + platnena + vunene stucne i carape, a ako mi se cini da je hladnije sve isto + vunene tregerice).

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Više nam nisu hladne rukice. :D Ne znam od čega su mu bile.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •