ana.m prvotno napisa
A ono najgore od svega je to što kad je tata doma nema ispada, nema kenjkanja, nema gnjavaže...
kod nas je obratno. kad smo sami sve funkcionira vise manje--jer mora. kad je tata tu.. e onda nastaje raspasoj, gubi se ritam, ide se spavati u 10... aaaa!
Anci prvotno napisa
Nekad je znalo biti puno stresnije. Onda se lijepo moj muž pokupi da on to ne može gledati i siđe kao, pripremiti auto

znas da nekad nije to lose. kad md izade iz kuce ja ih puno brze spremim jer sam ih tako navikla--samnom nema zayebancije. jos da mi on ocisti auto od 5 cm leda da ne moram ja, i jos ga upali da se zgrije, di bi mi bio kraj..
e da, kod mene nema izvoljevanja kad se ide spavati. ja velim laku noc, dam pusu, legnem i ignoriram sve dok ne zaspi. moze traziti kaj hoce, ali nece dobiti

. ako pokusa ustati, sprijecim ga i ponovim da se ide spavati, laku noc ovo ono.. kod f. to dobro funkcionira. e sad, vidjet cemo kako ce stvari ici kad sefica bikica malo naraste.
ali, koliko god cudno bilo, definitivno mi je lakse kad nema md-a. valjda jer sam onda samo ja editor-in-chief. kad on dode, onda valjda nastaje ispitivanje granica, njegovih, pa roditeljskih..