Citiraj mikka prvotno napisa
Citiraj ana.m prvotno napisa
A ono najgore od svega je to što kad je tata doma nema ispada, nema kenjkanja, nema gnjavaže...
kod nas je obratno. kad smo sami sve funkcionira vise manje--jer mora. kad je tata tu.. e onda nastaje raspasoj, gubi se ritam, ide se spavati u 10... aaaa!

Citiraj Anci prvotno napisa
Nekad je znalo biti puno stresnije. Onda se lijepo moj muž pokupi da on to ne može gledati i siđe kao, pripremiti auto
znas da nekad nije to lose. kad md izade iz kuce ja ih puno brze spremim jer sam ih tako navikla--samnom nema zayebancije. jos da mi on ocisti auto od 5 cm leda da ne moram ja, i jos ga upali da se zgrije, di bi mi bio kraj..

e da, kod mene nema izvoljevanja kad se ide spavati. ja velim laku noc, dam pusu, legnem i ignoriram sve dok ne zaspi. moze traziti kaj hoce, ali nece dobiti . ako pokusa ustati, sprijecim ga i ponovim da se ide spavati, laku noc ovo ono.. kod f. to dobro funkcionira. e sad, vidjet cemo kako ce stvari ici kad sefica bikica malo naraste.

ali, koliko god cudno bilo, definitivno mi je lakse kad nema md-a. valjda jer sam onda samo ja editor-in-chief. kad on dode, onda valjda nastaje ispitivanje granica, njegovih, pa roditeljskih..
U svim danima do unazad tjedan dana bi ovo potpisala! Uistinu kao što si rekla ni samnom nema zajebancije, sve se zna i svima je poznato kakva su pravila....No zato zadnjih tjedan dana me ova moja račica doslovno kljuca po mozgu....NEIZDRZIVO....ne kuzim u cemu je fora, sto se promjenilo....Jedino jos spavanje funkcionira, ovo sve ostalo je koma...čini se da stvano ozbiljno ispituje moje granice i već vidim sebe kako od sutra uvodim diktaturu jer je ovo prešlo sve granice....doslovno zadnjih tjedan dana svi plešemo kako ona svira!!! Oblači se sama već mjesecima, ali sada joj se doslovno više ne smijem približiti, sjedi i jede za stolom cca 30-50 minuta - nemozes ju docekati da zavrsi, ni slučajno ne smijem predloziti nesto sto nije u skladu s onim sto ona u tom trenutku radi (od obuvanja cizama, do piskenja ili ne znam cega drugog - sve je problem i oko svega se drami!)....