Dobro vam jutro!
Tko je jutros strugao šajbe?
Kod nas - deda - fala Bogu da ga imamo.

Dakle, ovo vam je moje iskustvo od jučer-danas (ide u paru):
Jučer sam Kiki popustila kad je onako sanjiva samo rekla 'Neću' (u vrtić) i okrenula se na drugu stranu (u krevetu). To je prvi puta (od 1.9.2008) da sam popustila (a skoro sam i sebi popustila i neotišla na posao). Poslje mi je bilo žao što sam ostavila doma, potpuno zdravu i sve. A razlog? Više puta sam ju pitala, i svaki put je odgovor bio samo jedan: ručak. Da ju tjeraju jesti ciklu ili kupus (ma mislm da sam to napisala već).

Uglavnom, jutros sam si rekla, pošto poto idi u vrtić, da se ne ulijenimo. I što sam napravila? Onako trudna, 19tj, nju sam sa njenih 20kg iznjela iz dječje sobe (polubudnu), i odnjela u boravak. Koliko mi je to pameto, nisam baš sigurna, ali sam bila sigurna u to da mora u vrtić. Dobro, i konačno odemo mi tamo, i pričamo sa časnom. I na kraju se ispostavi da se radi o tome da one ako neko dijete ne želi salatu (ili nešto drugo), da ga onda nagovaraju na samo komadić, tako da barem proba (jer zapravo ne zna što to odbija jesti). I dogovorili se mi sve, neće Kika probati i gotovo. Bar za sada. Pa ima danaaaa.
Eto, ja sretna, da je jutrošnja bitkica izborena.