Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: tapecirani krevet

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno tapecirani krevet

trazim za eugena tapecirani krevet. uvjet je da je kvalitetan madrac 200x90, da ima kistru za posteljinu i 3 tapecirane stranice (ajde, prosle bi i dvije), da je jednobojan i da je tkanina neka koju se lako odrzava.

do sad sam nasla samo na jednom mjestu, u bernardi, gdje biras madrac, biras tkaninu, biras bocne stranice, koliko, kakve... jedini je minus sto je cijena od 4500 kn na vise. e pa prije nego se upustim u taj trosak, zanima me da li je netko negdje vidio/kupio nesto sto bi odgovaralo a da je kvalitetno a povoljnije. cest cujem price o nekakvim malim domacim proizvodnjama ali kad trazim, ni za lijek...

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sorry, ja znatiželjna, ali zašto ti trebaju tapacirane stranice? Ako te strah da će se izudarati na oštre rubove (to je bio moj slučaj), traži drveni krevet - ako ga daš raditi traži da ti jače zaoble sve stranice, a i kod gotovog kupljenog drvenog ti bilo koji majstor to može napraviti. U krajnjem slučaju, na drvenu konstrukciju bi se mogao i u kućnoj radinosti improvizirati neki tapacirung, centimetar debela spužva i veselo platno. Ali, naravno ovisi što želiš i zašto ti baš takav krevet treba.

A nekako se baš ne sjećam da sam viđala ovo što ti tražiš.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ne bojim se ja da bi se izudarao, pa veliki je on... nego meni treba taj sanduk za posteljinu koji je ogroman 8)

ima takvih kreveta, imam takav na moru, kupljen u kiki ali je dimenzija 180x90 i nema izbor boja, ni jedna mi ne odgovara za njegovu sobu.

...a takav krevet je i praktican jer ako mu dodje drustvo, lako posteljinu pobacas u sanduk a drustvo moze sjediti na njemu bez da mu sjede na posteljini

ali vidim da sam osamljena u misljenju...

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

pa sad ne znam tocno kakvih ali nesto slicno je bilo u kiki za kupit.
    onda prima namjestaj ti ima tu vrstu namjestaja. oni su tamo kod rotora. ima ih i blizu lesnine.
    i ima cini mi se u sesvetama neki kenda namjestaj. to su ti otprilike te male domace koliko ja znam.

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Firma se zove Bernarda i izrađuje tapecirane krevete, imaju u web stranicu pa si možeš pogledati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •