-
tapecirani krevet
trazim za eugena tapecirani krevet. uvjet je da je kvalitetan madrac 200x90, da ima kistru za posteljinu i 3 tapecirane stranice (ajde, prosle bi i dvije), da je jednobojan i da je tkanina neka koju se lako odrzava.
do sad sam nasla samo na jednom mjestu, u bernardi, gdje biras madrac, biras tkaninu, biras bocne stranice, koliko, kakve... jedini je minus sto je cijena od 4500 kn na vise. e pa prije nego se upustim u taj trosak, zanima me da li je netko negdje vidio/kupio nesto sto bi odgovaralo a da je kvalitetno a povoljnije. cest cujem price o nekakvim malim domacim proizvodnjama ali kad trazim, ni za lijek...
-
Sorry, ja znatiželjna, ali zašto ti trebaju tapacirane stranice? Ako te strah da će se izudarati na oštre rubove (to je bio moj slučaj), traži drveni krevet - ako ga daš raditi traži da ti jače zaoble sve stranice, a i kod gotovog kupljenog drvenog ti bilo koji majstor to može napraviti. U krajnjem slučaju, na drvenu konstrukciju bi se mogao i u kućnoj radinosti improvizirati neki tapacirung, centimetar debela spužva i veselo platno. Ali, naravno ovisi što želiš i zašto ti baš takav krevet treba.
A nekako se baš ne sjećam da sam viđala ovo što ti tražiš.
-
-
pa sad ne znam tocno kakvih ali nesto slicno je bilo u kiki za kupit.
onda prima namjestaj ti ima tu vrstu namjestaja. oni su tamo kod rotora. ima ih i blizu lesnine.
i ima cini mi se u sesvetama neki kenda namjestaj. to su ti otprilike te male domace koliko ja znam.
-
Firma se zove Bernarda i izrađuje tapecirane krevete, imaju u web stranicu pa si možeš pogledati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma