Super prilog. A i meni došle suze na djeda sa slikom unuka,
Super prilog. A i meni došle suze na djeda sa slikom unuka,
Cure tnx, smatram da je emisija bila zaista pozitivna i dobro pripremljena.
Nika nam je bila glavna faca u prilogu, hehe ...
Mi smo na snimanju zaista pričale o svemu, lijekovima, zakonu, postupcima, HZZO-u , ali dosta je toga izrezano jer smo imali opet prekratko vrijeme za tako opširnu problematiku.
Anketa zadovoljavajuća, voditelji pripremljeni, dr. Radaković odličan i konstruktivan, mogu reći da sam zadovoljna učinjenim, bitno da se okreće ...![]()
Cure bravo! Bile ste odlične a mala manekenka je pravi slatkiš
Dr. Radaković korektan, koncizan, razumljiv... vrlo pozitivan dojama!
Bravo za Blažu jer se potrudila savladati temu.
A što reći za fotkicu unuka na mobilnom??? Ma bravo dida, svaka ti čast i hvala ti za ljubav![]()
slučajno sam upalila tv i taman je počelo......bilo je odlično
cure , bile ste super! :D
ja sam prije posla stavila snimati i jedva čekam da pogledam kada dođem kući.
Nadam se da mi sin nije slučajno ugasio video...
![]()
![]()
![]()
![]()
NISAM MOGLA GLEDATI.
curke molim youtjubirati da bismo i mi vidjele koje moramo raditi
curkama,
dedi, dr. Radaković odličan, a svaka čast i Blaženki što se lijepo pripremila i 2 puta indirektno iskritizirala gđu. frižider
Eh, što da kažem. Ja sam smušena trudnica pred porod, koja očito više ne zna kada je koji dan... Čekala ja danas, čekala, dok nisam skužila da je danas petak, a ne četvrtak.![]()
dajte dajte stavite! vidjela sam samo kraj.
u ponedjeljak ce nam tek dostaviti snimku....strpljenja![]()
Ooooooo pa znaš da smo mi svi tu tako jako nestrpljivi...![]()
Hocemooooo linkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D :D :D :D :D :D :D :D
gledala sam i ja sinoć, moj mm snimio i pokušao staviti na jutjub, ali nije uspio, a baš sam vas htjela iznenaditi, rekao je da će pokušati opet, ali ništa ne garantira!!
Odličan prilog, cure super ste bile, a i dr., sve lijepo ukratko objašnjeno, super mi je bio onaj djed s unukom svaka čast i vidim da su ljudi većinom za potpomognutu i to je lipo vidit, a gđica saborska zastupnica dobila je dva puta "šamarčinu" od Blaže i svaka joj čast, a ona nek se![]()
![]()
ako uspije moj mm stavit ću link, ali ne garantiram sorry![]()
![]()
Cure na žalost nisam mogla gledati, ovaj mjesec mi je koma pa se i ja veselim linku i jedva čekam da vidim prilog. Svaka čast! :D
I ja bi gledala, čekam filmić! :D
Hoćemo link, hoćemo link, hoćemo link, hoćemo link.............................................. .................
da, bilo bi super to vidjeti.
Evo curke, beamama sa MiB je uspjela staviti link zahvaljujuci njm pa pogledajte:
http://video.google.com/videoplay?do...63984367802386
upravo sam odgledala prilog i odusevljena sam.Sve je bilo super.Samo naprijed.![]()
Sve cista petica - cure super ste :D :D :D :D
RuzicaSB![]()
baš sam došla staviti link od beamame i vidim da si već to učinila
Srce si
bravo!
jos mi samo otkrijte koja je tikica a koja tigi da i ja mogu namignit ko da mi je sve jasno![]()
cure, legende ste![]()
a bebica je san snova![]()
Jaaaa sam tikica![]()
Ona s repicem u rozoj majici, Tigy je dugokosa plavusa sa umiljetim glasicem![]()
Jako lijep i dobro osmišljen prilog! Bravo cure (tu uključujem i Blažu)!
e pa drago mi je da sam ti konacno facu vidila i spojila nick sa osobom!!! ma nemoj mi rec da je ono nasa tigy!!! ajme meni majko mila citam tigyne postove i blog ko manijak, vidjam ovu plavusu sa umiljatim glasicom svako malo na tv-u i nikad ih nisam spojila!tikica_69 prvotno napisa
![]()
![]()
ah koje otkrivenje :D :D :D hvala na pojasnjenju!!
p.s. blaza je bila genijalna takodjer
Odlično je bilo! Cure bravo!
Nika je preslatka!![]()
ODLIČAN PRILOG! Sve je bilo super, a dr. se odlično snašao i sa pravim stvarima je izašao vani, grafikoni itd. stvarno to treba jako promišljeno, a ne da sad twist na priči bude na permisivnom ponašanju tinejdžerica koje može uzrokovat eventualne probleme, kad je to minoran uzrok problema u odnosu na sve one okolnosti koje dovode do toga da je 15% parova neplodno (a to je da se mali broj njih sklapa brak u dobi od 22 godine). Stalno se koristio pravi termin, a maknut je i senzacionalizam (u Hrvatskoj nema sperme!!!), jedino još da je maknut fokus kako pomoći tim ženama (kad se radi o parovima, ne ženama). Super i za anketirane ljude, i da ima malih normalnih ljudi među njima (kao ovaj djed i ova baka). Novinarka - fantazija. Cure, bravo!
I, naravno, i najvažnije - super Beta curama koje su sudjelovale, a pusa maloj preslatkoj bebici!
Ajme, meni je sve super, cure su mrak, Blaža odlična, doktor super, bebica naravno, djed s mobitelom...![]()
cure HVALA!!!!![]()
joj, tikice, al mi opisa glasić, hehe ...tikica_69 prvotno napisa
cure, ovo je samo uvertira u sve ono što slijedi, držite se jer polijećemo - za Europu naravno ...![]()
Bilo je odlično, svaka čast curei doktor i voditeljica su također bili taman nisu previše izbmombardirali javnost već su taman iznjeli one podatke koji su važni i sviđala mi se usporedba sa Danskom kako potpomognuta itekako može podignut natalitet zemlje za koji se toliko "borimo" u predizbornim kampanjama
Barvo, cure![]()
bravo cure,
treba takvih priloga biti malo više i u gledanijim terminima![]()
samo jedna rijeć BRAVO BRAVO![]()
![]()
![]()