Drage mame,
stanje je ovakvo. 31.01.2009. F.-puni godinu dana i primorani smo na jaslice, jer mama ide raditi 02.02. Pošto smo predali na 6 državnih(gradskih) adresa i nigdje nismo primljeni (što je u Zg sasvim normalno),molim mame koje imaju iskustva sa privatnim jaslicama. U izboru su KUĆICA i PIPI DUGA ČARAPA (jer i privatni su krcati), a zvala sam ih gotovo sve. Za Kućicu sam čitala sve njabolje na ovome forumu, ali mi je daleko od dome i još dalje od posla, a radno vrijeme im je do 17h. A ja na poslu rijetko kada završim do 16h ( gotovo nikada). Molim savjet i za jedan i drugi. Mi smo bili na inf. razgovoru i prvobitnu sliku smo dobili za oba gore navadna, samo mene zanima stanje u praksi.
Veliko hvala mamama i tatama koji su na ovome forumu.![]()

molim mame koje imaju iskustva sa privatnim jaslicama. U izboru su KUĆICA i PIPI DUGA ČARAPA (jer i privatni su krcati), a zvala sam ih gotovo sve. Za Kućicu sam čitala sve njabolje na ovome forumu, ali mi je daleko od dome i još dalje od posla, a radno vrijeme im je do 17h. A ja na poslu rijetko kada završim do 16h ( gotovo nikada). Molim savjet i za jedan i drugi. Mi smo bili na inf. razgovoru i prvobitnu sliku smo dobili za oba gore navadna, samo mene zanima stanje u praksi.
Odgovori s citatom