Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: HAKova revija

Početno HAKova revija

SVAKA ČAST...izašao veeeekili članak o korištenju autosjedalice uvijek i bez iznimke :D (za neupućene i vas koji živite vani, Hrvatski Auto Klub ima mjesečni časopis koji šalju na kućnu adresu svim članovima)

Kod nas revija obično ide u smeće nakon 24h jer je Karlo raskupusa, ovaj put smo skužili jer je sveki donijela MMu s riječima 'ima nešto jako zanimljivo, bacite pogled'...Moj K i klokloina Leona su na fotkama pa je svekar skužio...

MMov komentar je bio 'nadam se da je pročitao i članak a ne gledao samo sliku' obzirom da je svekar glavni kritičar našeg inzistiranja na sjedalicama od prvog dana, bacanje love, svejedno je li u njoj ili na rukama itd

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

procitala. bas sam se pitala tko je od poznatih na slikama...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anci, a tko je napisao clanak?

Početno

Ne piše...Imam osjećaj da su samo iskopirali cijeli letak o sjedalicama i prilagodili formatu časopisa...

Naslov je 'Na savjesti odraslih', str. 38...A ja nemam taj letak doma da pogledam je li isto ili ne...A fotke su s onog prvog pregleda sjedalica pred godinu dana kod Boćarskog doma...

U biti je čisti opis sjedalica i boostera po kategorijama 0, I, II i III, nešto o zaštiti i montiranju, testiranju itd...

Tu je još jedan mali slatkiš kojeg nisam uspjela prepoznat

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hahahaha
    Ančica pita tko ga je napisao
    PA TI!

samo su te zaboravili potpisati :?

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tekst je napisala naša Ančica.
    Sramotno je da je nisu potpisali.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma znala sam ja tko je napisao(la)

Samo, bilo je spomenuto na jednom drugom mjestu da bas nije vidljivo da je od Rode ali kak je to bila zamjerka cura koje jesu iz Rode ja sam htjela cuti iz "nezavisnih izvora". Zato sam se napravila malo blesava, nadam se da se ne ljutis Anci, ali samo zato da cujem da li je zaista toliko neocito da je to bio plod naseg truda

(Ja nisam jos imala priliku vidjeti clanak.)

Početno

Palo je meni na pamet još jučer da je to tvoj tekst, i baš mi je bilo čudno što nije nitko potpisan ispod...

Napominjem da se Roda spominje ali 'samo' u kontekstu kratkog opisa udruge i ciljeva, kako je jedna od aktivnosti edukacija o sjedalicama i organiziranje pregleda, i kako ih se može naći (web i broj telefona)...Iliti mislim da je to vaš standardni 'disclaimer' (znam da je ograđivanje kriva riječ ali mi ne pada sad drugo na pamet) koji je na svim letcima.

Iskreno, s jedne strane mislim da bi trebali pisat, zvat i protestirat, tražit da se u slijedećem broju objai isprika i ime autora, ali s druge strane...Čudo od Boga mi je činjenica da su se uopće potrudili i iskopirat i odštampat članak...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisu iskopirali. Imali smo dogovor s njima, odnosno oni su ponudili da za njihovu reviju napisemo clanak o sjedalicama i informacijama koje ljudi mogu i iskoristiti. Clanak smo i napisali i jako smo sretni i zahvalni da je objavljen, posebno toliko opsiran. Cilj je postignut, a to je da ispravne informacije dodu do sto veceg broja ljudi

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To svakako Ančice, falabogu na tekstu i to tako velikom, ali i dalje mislim da im uopće nije fora što ne spominju ni tebe ni Rodu, jer to nije njihov autorski rad već u cijelosti tvojih malih sivih stanica djelo i to je trabalo napisati

Početno

kloklo, like I said...Rodu spominju, ali Ančica je u tekstu nije spomenula, nego je u napomenama o sjedalicama, pa na samom kraju...i djeluje totalno nevezano...Ono...sjedalice, sjedalice...TUP, btw, Udruga Roda vam je...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Slažem se...tekst kao da nema veze s Rodom...nego je ona onako usput spomenuta kao udruga koja organizira preglede.....

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma nije bitno da li je moje ime spomenuto ili ne, pisao se tekst u ime Rode pa bi bilo malo ljepse da je to i ocito. Al najvaznije je da je poruka vani i na rukama 140 000 + citaca :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •