-
-
procitala. bas sam se pitala tko je od poznatih na slikama...
-
Anci, a tko je napisao clanak?
-
Ne piše...Imam osjećaj da su samo iskopirali cijeli letak o sjedalicama i prilagodili formatu časopisa...
Naslov je 'Na savjesti odraslih', str. 38...A ja nemam taj letak doma da pogledam je li isto ili ne...A fotke su s onog prvog pregleda sjedalica pred godinu dana kod Boćarskog doma...
U biti je čisti opis sjedalica i boostera po kategorijama 0, I, II i III, nešto o zaštiti i montiranju, testiranju itd...
Tu je još jedan mali slatkiš kojeg nisam uspjela prepoznat
-
hahahaha
Ančica pita tko ga je napisao
PA TI!
samo su te zaboravili potpisati :?
-
Tekst je napisala naša Ančica.
Sramotno je da je nisu potpisali.
-
-
Palo je meni na pamet još jučer da je to tvoj tekst, i baš mi je bilo čudno što nije nitko potpisan ispod...
Napominjem da se Roda spominje ali 'samo' u kontekstu kratkog opisa udruge i ciljeva, kako je jedna od aktivnosti edukacija o sjedalicama i organiziranje pregleda, i kako ih se može naći (web i broj telefona)...Iliti mislim da je to vaš standardni 'disclaimer' (znam da je ograđivanje kriva riječ ali mi ne pada sad drugo na pamet) koji je na svim letcima.
Iskreno, s jedne strane mislim da bi trebali pisat, zvat i protestirat, tražit da se u slijedećem broju objai isprika i ime autora, ali s druge strane...Čudo od Boga mi je činjenica da su se uopće potrudili i iskopirat i odštampat članak...
-
Nisu iskopirali. Imali smo dogovor s njima, odnosno oni su ponudili da za njihovu reviju napisemo clanak o sjedalicama i informacijama koje ljudi mogu i iskoristiti. Clanak smo i napisali i jako smo sretni i zahvalni da je objavljen, posebno toliko opsiran. Cilj je postignut, a to je da ispravne informacije dodu do sto veceg broja ljudi
-
To svakako Ančice, falabogu na tekstu i to tako velikom, ali i dalje mislim da im uopće nije fora što ne spominju ni tebe ni Rodu, jer to nije njihov autorski rad već u cijelosti tvojih malih sivih stanica djelo i to je trabalo napisati
-
kloklo, like I said...Rodu spominju, ali Ančica je u tekstu nije spomenula, nego je u napomenama o sjedalicama, pa na samom kraju...i djeluje totalno nevezano...Ono...sjedalice, sjedalice...TUP, btw, Udruga Roda vam je...
-
Slažem se...tekst kao da nema veze s Rodom...nego je ona onako usput spomenuta kao udruga koja organizira preglede.....
-
Ma nije bitno da li je moje ime spomenuto ili ne, pisao se tekst u ime Rode pa bi bilo malo ljepse da je to i ocito. Al najvaznije je da je poruka vani i na rukama 140 000 + citaca :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma