Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kašalj!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno kašalj!!!

molim vas nemojte me oprati sto sam otvorila novu temu al sam jakooo zabrinuta,prije dva tijedna mia je pila antibiotik jer je jakooo iskašljavala,nosić joj je curio vodenim sekretom,i jedan dan je imala tem 38,od jučer opet ista priča samo što je ovaj kašalj nekako izmedu niti je suhi niti zreo,bile smo kod dr dobivamo inhalacije i sutra ćemo na briseve,evo malo prije je jakooo kašljala,molim vas savjete i malo vibrica neznnam više šta bi rekla...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne znam stavljati vibrice, najčešće ih kopipejstam od forumaša prije mene, al nevertheless, mislim na te i tvoje malo djetešce.... samo da se smiri i da izdržite noć, a sutra će sve biti lakše!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedan od forumskih savjeta: prepolovi glavicu luka (ne cesnjaka nego luka) pa je stavi blizu uzglavlja

i ako se u sobi grije, obavezno na radijatore stavi vode, suhi zrak ce pogorsati stanje

evo i vibri
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~

mi smo u istom sosu, ali vec izverzirani

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo i nas, večeras bili na inhalacijama.
    Stavila sam veš da se suši na radijatore, pošto puno greju kod nas otvorim prozor pomalo u susednoj prostoriji - prija joj svež vazduh, manje kašlje. Stavila sam je na visoki jastuk da spava.
    Evo i vama vibre za mirnu noć ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ima li tko info o ozopulmin g čepićima
    navodno pomažu kod kašlja..

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    ne znam stavljati vibrice, najčešće ih kopipejstam od forumaša prije mene, al nevertheless, mislim na te i tvoje malo djetešce.... samo da se smiri i da izdržite noć, a sutra će sve biti lakše!
    Ni ja ne znam gdje se nalaze te vibrice. Bit će sve u redu, drago mi je da si se opet javila.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja znam vibrati 8)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ot: na mojoj tipkovnici vibre alt gr 1
    dok nisam skužila i ja sam kopipejstala

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    ja znam vibrati 8)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ot: na mojoj tipkovnici vibre alt gr 1
    dok nisam skužila i ja sam kopipejstala
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D i na mojoj isto. Hvala. Evo još vibrica za malu miju. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moj maleni ( danas taman napunio 3 mjeseca ) već osmi dan slini i kašlje.
    Ali, na sreću, bez temperature. Jučer sam ipak otišla da ga doktorica malo posluša jer me frka da ne pređe u bronhitis ili nešto teže.
    Dr ga je dobro poslušala i sve je ok. Jedino kaže kako u malih beba ( i male djece općenito) taj kašalj duže traje jer ne znaju iskašljati.
    Bitno je dobro vlažiti sluznicu.
    Dakle kao što je ivarica napisala - vode na radijatore, ako imaš klimu - stavi vodu kuhati na špaher, pali ovlaživač ako imaš i tome sl.
    I prije svakog podoja / hranjenja po cca 1 ml fiziološke ukapati bebi u svaku nosnicu. Ja fiziološku mrvicu zagrijem ( na radijatoru na primjer) tek toliko da nije hladna direkt iz boce.
    A ne ni da je topla jer mislim da ni to nije dobro. Kad je kapnem sebi na zapešće da ne osjećam ni toplinu ni hladnoću.
    A ja stavljam i kapulu u sobu tako da nam vlada atmosfera ćevabdžinice

Sretno i~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da mrvica ozdravi što prije

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Tek sad vidim da je beba malo veća . Ali mislim da i dalje igra ova fiziološka u nosić.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •