Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Zg vrtici izmedu Centra i Kvatrica i kako ste zadovoljni

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Zg vrtici izmedu Centra i Kvatrica i kako ste zadovoljni

Najesen krecemo u vrtic i razmisljamo u koji.
    Zivimo u Vlaskoj kod Kvatrica, a ja radim u Centru, pa mi sve na tom potezu odgovara.
    Zanimaju me svi drzavni vrtici i dodatno razmisljam o Zvjezdici u Petrovoj (hrvatsko americko drustvo).
    Zeljno iscekujem cuti sva vasa iskustva, kako ste zadovoljni odabranim vrticem, tetama i sl....

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovisi sto ti je vazno?
    što tebi znaci dobar vrtic?

zara je u medvescaku u vocarskoj, jer zadovoljava ove moje kriterije:

- ima ogromno dvoriste
    - djeca su vani dva puta dnevno, pa cak i po ovom snijegu i hladnoci su bar jednom dnevno vani
    - prehrana je ok, a kad citam kako je u drugim vrticima, onda je prehrana cak predobra
    - ima dodatnih aktivnosti (engleski, sport,....)
    - poprilicno je otvoren za komunikaciju s roditeljima
    - ima puno međuprostora u kojima se mjesaju i zajedno igraju djeca iz razlicitih grupa
    - atmosfera je opcenito pozitivna

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

potpis na lutonjicu.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

potpisujem obje gore

Baby avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

DV Medveščak u Vojnovićevoj ti je najbliži, a udovoljava svim gore navedenim kriterijima (sve je isto kao u Voćarskoj, osim što djeca nisu tako često vani).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Baby prvotno napisa
    DV Medveščak u Vojnovićevoj ti je najbliži, a udovoljava svim gore navedenim kriterijima (sve je isto kao u Voćarskoj, osim što djeca nisu tako često vani).
    i dvorište je bitno različito

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Puno vam svima hvala na ovim odgovorima. Bas spomenuti vrtici me interesiraju.
    Lutonjica, dobro pitanje sta mi znaci "dobar vrtic"....Svi tvoji kriteriji su mi bitni, a izdvojila bi kao prioritet dobra atmosfera i super tete. Vanjski prostor i puno odlazaka van mi je ogroman plus, kao i prehrana, te ih stavljam odmah na drugo mjesto. Idealni su mi vrtici koji organiziraju dodatne aktivnosti unutar regularnog programa (kao npr. vode djecu u zooloski, u prirodu, kazaliste, eko skola, odlazak na bazen i sportske aktivnosti...), ali to ne ocekujem od svakog vrtica i nece biti presudno u mojoj odluci (pokusavam biti realna).
    Cure, kada kazete za Vojnovicevu da se ne izlazi toliko cesto van- sta to znaci??? Koliko?

A sta je sa lokacijama Jurkoviceva i Vlaska (vrtic Medvescak)?
    Ima li mozda netko iskustva sa "Vedrim danima" (Makanceva)? A "Malim Princom"???
    Hvala unaprijed!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ako ti odgovaraju časne, Dječji vrtić Sv. Franje, intimna atmosfera, jako dobar rad sa djecom..moja frendica je tamo preselila dijete iz Medveščaka i kaže da se oporavila...(bila nezadovoljna s tetom)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je u vedrim danima, i ja cak mogu usporediti, ovo nam je drugi vrtic.

super programi, super tete, predobra strucna sluzba. problem je sto je nas objekt bez vlastita prostora za boravak vani, ali snalaze se, imaju terasu, parkic preko puta....

onaj je stari vrtic imao pregolemo dvoriste s puno zelenila, stabala, trave, pa sam jos malo pod tim dojmom

prehrana je super, sve kako bismo i mi.

dodatni programi nisu cesti, ali idu i u kazalista, setnje gradom, ovaj tjedan na skolu klizanja.

postoje programi za ucenje jezika, 10-satni, a u vecini ostalih grupa mogucnost skracenog programa jezika.

vrtic ima vise lokacija.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo u "Malom princu" ali u objektu na Kozjaku tako da nisam sigurna da ti lokacija odgovara :/ (no, MP ima i objekte na Lašćinskoj i na Jordanovcu).
    Na prvom mjestu bih izdvojila tete koje su, barem u našoj grupi, odlične. No, to pak ovisi od grupe do grupe pa ne bih duljila...
    Ono što objektivno vrtić ima jest stvarno veliko ograđeno dvorište, od kojeg je dobar dio u hladu (upravo radi takvog okoliša za vrijeme ljetnih dežurstava djecu iz svih objekata dovode gore).
    Hrana je također, barem po mome mišljenju, na priličnoj razini (ako usporedim sa onim što čujem u pričama o drugim gradskim vrtićima), a što je dio programa kojeg vrtić ima (u statusu je eko-škole).
    Što se tiče aktivnosti, ne znam kako je po drugim objektima, ali u našem postoji mogućnost izbora stranog jezika, sporta i ritmike.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

opet puno hvala svima na javljanju. stvarno ste mi svi puno pomogli. nije da sam sada odlucnija, ali jako je ohrabrujuce cuti pozitivna iskustva sa svih strana. zeljno iscekujem jos vasih postova :D
    i dalje nitko ne zna nista o Zvjezdici u Petrovoj (vrtic hrv-amer.zajednice)?

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Vrtić "Zvjezdice" radi samo do 13,30h, što je meni bio minus jer radim duze. Tu ti je link na njihove stranice:
    http://www.cas.hr/zvjezdica.htm

Datum pristupanja
    Sep 2005

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na Šalati je DV Vjeverica s Montessori programom, a u Bijeničkoj također DV Vjeverica s cjelodnevnim njemačkim.

Ponuđeni su im još ritmika i engleski, ako se ne varam.

www.vjeverica.hr

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a hvala, nisam znala za vjevericu. jeste vi tamo? ili znate za iskustva iz prve ruke?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama je vjeverica, odnosno centralni objekt na mihaljevcu, bio prvi izbor.
    međutim, nismo upali u taj centralni objekt, već na šalatu - a taj objekt mi se ne sviđa jer nema dvorište (odnosno ima neograđeno zelenilo) i nekako mi je "star"

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pcelica_maja prvotno napisa
    a hvala, nisam znala za vjevericu. jeste vi tamo? ili znate za iskustva iz prve ruke?
    Vjeverica u Bijeničkoj zadovoljava sve uvjete iz Lutonjičinog prvog posta. Za objekt na Šalati znam samo iz priča, ljudi su jako zadovoljni programom.

Moj savjet bi bio (tako sam i sama napravila) da se najaviš i obiđeš sve vrtiće i objekte (ne samo centrale) koji te zanimaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •