Evo naših friških fotki s mora. Čak sam našla i jednu iz rodilišta pa sam riknula od smijeha i odmah je stavila na početnu stranu.
http://www.babababies.com/view/view.cfm?SITEID=9367
Evo naših friških fotki s mora. Čak sam našla i jednu iz rodilišta pa sam riknula od smijeha i odmah je stavila na početnu stranu.
http://www.babababies.com/view/view.cfm?SITEID=9367
Presladak je! Kako on meni ima fantastične oči :njanja:
A slika iz rodilišta je stvarno![]()
:pusa: slatkici Svenu
krasan ti je sin![]()
slika di ozbiljan cita novine mi je favorit
Baš je slatki, a slika s novinama je favorit :D . Gdje ste to bili na moru, jako mi se sviđa plaža.-..............
ajme kako je velik!!
fakat di ste to? mene lunapark podsjeća na malinsku, ali plaža baš i ne :/
Lutonjice![]()
Dobro te podsjeća lunapark. U Malinskoj na Krku. Plaže nisu baš nešto, ali smo uspjeli naći ovu jednu gdje je šljunak. Šta ćeš, nasljedstvu se ne gleda u zube. Na Braču nam je inače puno ljepše što se tiče plaže, ali ovo nam je stvarno blizu, a i kuća i dvorište su nam ovdje veći, pa se ipak svake godine zaletimo i tu.
ajme ne mogu vjerovati, pa gdje je onda ta plaža????
i svekiji imaju u malinskoj apartman, ali vjerojatno nećemo tamo ove godine.
hm, sad kad sam malo bolje pogledala, sa saznanjem da to JEST malinska, mislim da znam koja je to plaža![]()
mene je plaža prvo asocirala na njivice. :namig:
kako sven uživa na moru, ribica mala!
To je plaža u blizini onog muškog frizera, a pored nje je odmah i parkić za klince.
ha ha da da!
MM-a uvijek nagovaram da si malo ode kod tog muškog frizera, to nam je glavna sprdačina![]()
Najbolja je slikica "kukuc". Umrla sam od smijeha.
Mali je secer.
Nego - kako ste prosli s osipom?
Lutonjice, moj je i bio jedno 2 puta dok si nije kupio mašinicu za šišanje pa to sada obavlja sam![]()
Kalypso, za osip se na kraju ispostavilo da je svrab. Mazali smo se svi dva puta po 5 dana i povuklo se. Nakon par dana je Svenu opet buknuo (već smo bili na moru). Zvala sam dermatologicu i ona je rekla da je to od kreme kojom smo ga mazali. Ona jako isušuje kožu, pa nam je prepisala jo 3 dana mazanja sa 40%-tnim Aflodermom u belobazi. Onda je konačno prošlo.
Kako vam je bilo lijepo. Vidi se da je Sven uživao, a i proplivat će brzo, vidim. Baš je fora na slici gdje čita novine, kao mali veliki čovjek.![]()
O-ho, Malinska, Njivice... Možda se i vidimo ovo ljeto, vidim da ima kandidata za naš dio otoka. Mi se selimo za par dana pa ćemo otvoriti četvore oči i naćuliti uši he he.
A Sven...Pravi mali - veliki lijepi dečko!
JaMajka, gdje ste vi? Mi smo u Malinskoj opet od 1. do 14.8.
Oh pčelice, i mi smo zauzeti na par strana već :hihi:
onda nas pribilježi, hm...samo da nas tweety opet ne skuži
U Njivicama. Planiramo otici za koji dan do kraja 8. ili pocetka 9. mjeseca. Jedino nisam sigurna hocu li tamo imati net.Brunda prvotno napisa
Presladak jei vidim da ste uživali.
I mi smo istovremeno ali puuuuno južnije.![]()
Joj, presladak je , veliki i jako lijepi dečko!
Kako je meden. Koji ten ima!! Ili je to po prirodi?! Mejra citav dan sjedi u hladu ja se pecem po suncu. Na kraju dana ona ko mala ciganka ja ko krpa.![]()
Presladak je! Pogotovo na prvoj slici gdje sjedi, a tek ona gdje čita novine...![]()
Tamnoput je po prirodi ali i vrlo brzo i lako jako pocrni. Po mojoj liniji smo svi takvi.Mejra's mommy prvotno napisa
iskreno nisam mislila nista napisati, jer su cure vec sve rekle, samo sam htjela pogledati slike, ali kad sam vidjela kukuc...nisam mogla odoljeti..obozavam slike klinaca sa ronilackim maskama![]()
moram i ja reci da mi je kuc kuc zakon.
idem nagovoriti lex-femili da vas nagovorimo za ol tugedr kupanac u osmom mjesecu u krku
P.S. Pcelica a ti se javi na raport na zpb-icima (i ne smij se, nije)
službeno prijavljujem boravak na krku od 15. do 31.7., tko je za druženje nek' se javi!
Ms. ivy, mi smo tek od 1.8. u malinskoj.
Tweety, a gdje ste vi na Krku?
Obavezno moramo organizirati jedan zajednički kupanac :D
mi smo na krku kod ~lex~ića od 5.8. do 15.8.!!!
Kako je sladak!!! Ima predivne okice! Ona slika sa kapom mi je strashna :D
evo sad začatavamo topic o premedenom malom muškarcu, ali moram odgovoriti da smo na Krku u Krku, i da sam na godišnjem od 1.8., što znaci da cemo i ms. ajviće uloviti onaj zadnji vikend.
s obzirom da će lutonjići biti kod lexića u krku mozda će biti najbolje da se trefnemo upravo tamo
fakat jedva cekam :D
Hoću i ja takvu prijateljicu!Lutonjica prvotno napisa
Šmrc!
Of kors, zaletimo se mi do Krka. Znak raspoznavanja je Lutonjicatweety prvotno napisa
![]()
mi nećemo do krka :smajlić koji putuje južno-južnije:, ali ne mogu odoljeti a da ne dam koji kompliment brundinom slatkišu - kako je lijep taj dječak !!!
mislim da nije upitno tko je favorit!Brunda prvotno napisa