Pronašla sam podatak da je izašla chicco neptun 9-36 koja ima svoje pojaseve.Zna li netko informaciju o tome, ima li je tko, iskustva i cijene. Vani je oko 100 eura.
Pronašla sam podatak da je izašla chicco neptun 9-36 koja ima svoje pojaseve.Zna li netko informaciju o tome, ima li je tko, iskustva i cijene. Vani je oko 100 eura.
da podignem temu, i mene interesuje
šmizla ima preko 18kg i preko metar visine, a samo dvije godine
na mukama smo sa kupovinom sjedlaice
da li bi ova odgovarala?
Koliko vidim na ovom linku to je kombinirana sjedalica na kojoj se pojasevi sjedalice miču kad dijete prijeđe 18 kg i tad se nadalje veže pojasom auta.
Group 1 children (9-18 kg) must be fastened in using the car seat safety straps Group 2 and 3 children can be fastened in using the standard car safety belts
A da vidite Graco Nautilus 9-36 kg kako je super? Ali pošto mi u svemu kasnimo ko zna kad će ove AS doći u Hrvatsku!!!
I naravno nema ih nigdje na crash testovima!
Frišak odgovor glavnog zastupnika Chicco proizvoda za BiH vezano za ovu sjedalicu :
Chicco Nautillus je ove godine izašao i trenutno se pravi samo za italijansko tržište
Kod nas (BiH, ali, vjerujem i HR) će se u prodaji naći tek za godinu ipo.
Ostadoh razočarana![]()
Zasto? Pa ionako moras skinuti pojaseve kad dodje do 18kg. Mene ova podsjeca na ona sportska sjedista...vještičica prvotno napisa
Jedina sigurna grupe I/II/III je kiddy comfort pro. Ali nije sa pojasevima nego sa onim stolicem za hvatanja, koji se opet sa 18kg skida. U slucaju i frontalnog i bocnog udara je pokazala dobre rezultate.
Meni ta AS djeluje grozna!mis-pis prvotno napisa
Ne znam čije bi dijete trpilo biti pritisnuto s onom prečkom za vrijeme ljeta na +30.
Ma zbog toga što zaostajemo za svijetom godinu ipo, zato sam razočarana.
A i ova mi se sjedalica baš nešto dopala![]()
Da, to joj je nedostatak, ali je tesko naci kombinovanu sjedalicu sa dobrim rezultatima. :/Bembolina prvotno napisa
našla sam chiccko neptun na našem tržištu, a vidjela sam ju i na njihovim službenim stranicama,pa molim da mi se javite, ima li ta sjedalica dobre karakteristike i koliko je sigurna? trenutno imamo maxi-cosi isofix i ne bih htjela ništa manje sigurno od toga... naime, dosta smo na gasu...pozdravi svima!
jako sam lijepo napisala chicco, sorry, tipkovnica mi neka čudna