Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: 9-18 OKRENUTA OBRNUTO OD SMJERA VOŽNJE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno 9-18 OKRENUTA OBRNUTO OD SMJERA VOŽNJE

Nedavno sam malo gledala na Z1 prilog neke strane TV kako Šveđani zastupaju i tvrde da bi se djeca od 9-18 kg trebala i dlaje voziti u smjeru obrnutom od smjera vožnje, kod njih je to kako sam shvatila i zakonom određeno.
    To su sve podkrijepili i testovima- i meneuvjerili da su u pravu.
    Tvrde da roditelji koji žele tako voziti svoju djecu nemaju potporu u proizvođačima sjedalica jer rijetki takve proizvode, teško ih je montirati...itd. Koliko sam škicnula čula sam da su popljuvali Njemački Romero koji kako kažu misli samo na novac ali ne i na sigurnost.
    Uglavnomako je netko gledao cijel prilog neka se javi i neka me ispravi ako sam nešto krivo prenjela.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ivana, nisam gledala emisiju i sad mi je žao što sam je propustila. Da li si slučajno uspjela uhvatiti informaciju koji proizvođaći rade sjedalice, za navedenu grupu, a da se mogu postaviti u i kontra smjeru od smjera vožnje?

Možda netko zna????

Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ivana, nisam gledala emisiju i sad mi je žao što sam je propustila. Da li si slučajno uspjela uhvatiti informaciju koji proizvođaći rade sjedalice, za navedenu grupu, a da se mogu postaviti u i kontra smjeru od smjera vožnje?

Možda netko zna????

Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Možda netko zna????

Hvala

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sve pet našla odgovor u temi katalog autosjedalica :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •