-
9-18 OKRENUTA OBRNUTO OD SMJERA VOŽNJE
Nedavno sam malo gledala na Z1 prilog neke strane TV kako Šveđani zastupaju i tvrde da bi se djeca od 9-18 kg trebala i dlaje voziti u smjeru obrnutom od smjera vožnje, kod njih je to kako sam shvatila i zakonom određeno.
To su sve podkrijepili i testovima- i meneuvjerili da su u pravu.
Tvrde da roditelji koji žele tako voziti svoju djecu nemaju potporu u proizvođačima sjedalica jer rijetki takve proizvode, teško ih je montirati...itd. Koliko sam škicnula čula sam da su popljuvali Njemački Romero koji kako kažu misli samo na novac ali ne i na sigurnost.
Uglavnomako je netko gledao cijel prilog neka se javi i neka me ispravi ako sam nešto krivo prenjela.
-
-
Ivana, nisam gledala emisiju i sad mi je žao što sam je propustila. Da li si slučajno uspjela uhvatiti informaciju koji proizvođaći rade sjedalice, za navedenu grupu, a da se mogu postaviti u i kontra smjeru od smjera vožnje?
Možda netko zna????
Hvala
-
Ivana, nisam gledala emisiju i sad mi je žao što sam je propustila. Da li si slučajno uspjela uhvatiti informaciju koji proizvođaći rade sjedalice, za navedenu grupu, a da se mogu postaviti u i kontra smjeru od smjera vožnje?
Možda netko zna????
Hvala
-
Možda netko zna????
Hvala
-
Sve pet našla odgovor u temi katalog autosjedalica :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma