Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Trebam informacije u vezi posvojenja

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Trebam informacije u vezi posvojenja

Prvo pozdrav svim članovima roda.hr foruma.

Mene zanima u vezi posvojenja moji roditelji bi htjeli posvojiti jedno dijete koje ima 16 godina. Ta cura ima veliku zelju da ju moja obitelj posvoji, njezinim roditeljima je oduzeta roditeljska skrb. Mene zanima jel vrijedi poceti taj proces posvojenja jel bi to uspjelo ili ne, mi imamo sve uvjete za posvojenje, ta cura ima veliku zelju uci u nasu obitelj.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Za savjet se morate obratiti CZSS, prvenstveno onom koji je nadležan za djevojku, a onda i za tvoje roditelje. Pitanje je pod čijim je djevojka skrbništvom i je li slobodna za posvojenje. Centar sigurno zna odgovore na ta pitanja.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Za savjet se morate obratiti CZSS, prvenstveno onom koji je nadležan za djevojku, a onda i za tvoje roditelje. Pitanje je pod čijim je djevojka skrbništvom i je li slobodna za posvojenje. Centar sigurno zna odgovore na ta pitanja.
    puno ti hvala na odgovoru, pod skrbnistvom od doma je ja mislim, a za posvojenje ne znam jel slobodna

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi mozete jos malo napisati o tome kako to ide

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sada u ponedjeljak ce se kod socijalne saznati jel dopusteno posvajanje te cure i sve sta je potrebno

Gost

Početno

Sretno

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

od posvajanja ipak nista , roditeljska skrb joj je vracena, i ne moze ju se posvojiti.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Još uvijek ostaje mogućnost da joj pomognete na drugi način i da budete uz nju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •