evo mene..
da, kazein je protein kravljeg mlijeka..to znam..jako pazimo kaj jedemo..većinom jede domaće, ali od kupovnoga taj crni kruh (nikad nikakva peciva niti išta slično), tjestenina paradiso oni su bez jaja, mlinci bez jaja bet aditiva i konzervansa, palentu kupujem nadam se da tu nema nečega toga..ne dajem mu čak niti štapiće niti išta takvoga..zna si pojesti one rižine kekse iliti stiropore..do nedugo je i povremeno jeo i one rižine pahuljice. one kuglice..ali, više mu baš ne dajem, jer nisam sigurna baš šta je sve unutra..ima sastojak, ali kak oni uspiju napraviti takve kuglice, da li se to prži ili? ono u šta ja sad sumnjam je to meso na koje nije alergičan, ali mislim da ako ta životinja jela npr.jaja i mlijeko, da bi mu od tuda mogla alergija rasti..tako da sad prelazim na zečetinu i takve stvari..vjerujem da je onda kupovna svinjetina bolja, od domaće, jer kupovna je od umjetne hrane, a domaćim svinjama davaju napoje..
e, da..pije još sokove, ali ove hipove..najviše voli krušku i marelicu..ja mu znam napraviti i domaći sok od jabuke..i njega voli..

e, sad prelazim na drugu stvar..
ja u srebrnjak više kročila ne budem..bili smo prošli put kod gunekice, prvi puta kod nje, stalno nam mjenjaju te doktore..čekali smo 2h, bili naručeni, da bi na kraju kad smo došli na red, rpvo nas našpotala pošto smo tamo došli (jer kao to je plućna bolnica, a ne za dermatitis), onda rekla da je prekasno za ikakvo testiranje ( čekali 2 h), i kad smo konačno ustanovili te 4 namirnice na koje bi ga testirali preko krvi..poslala mi je gunkeica nalaz, totalno nepotpun..nema mlijeka i jaja kaj smo testirali, ono najvažnije..zvala, jedva nekog dobila pošto je ona otišla..rekli mi da mi nisu testirali mlijeko i jaja, nemaju pojma zašto..pitam se sad uopće da li je taj ukupni ige i bjelanja, i prašina uopće naše, ili od nekog drugoga..možda su i zamjenili..mislim strašno..nakon 2 mj, čekanja, da dođemo na red i sve ti skupa, i putovanja do zg-a, i mučenja djeteta s tim vađenjem mi smo na 0 i ništa ne znamo..