Eto!!!Što je tu je!Danas je Ovugnost-premium pokazao da može,bazalna se digla na 37 celzijevaca i mi smo to napravili uz moju takvu paniku i molitvu Bogu prije samog čina!No,sada me više nije strah!Ne znam zašto,ali nimalo,no i dalje me grebe po glavi onaj naslov:"Carski rez uzrokuje neplodnost!"I dalje tvrdim da nije ukusno,a ni razborito komentirati,a ne pročitati postove i vidjeti o čemu se radi.Pa tako se može uletjeti na topic neke osobe koja je izgubila dijete u 39 tj.i početi pisati nešto što bi ju moglo pogoditi,a idirektno je vezano uz tu temu!I dalje tvrdim da se MORA pročitati o kakvoj se osobi i temi radi i što ženu muči!A ono o što se pisalo o carskom rezu možda me pogađa malo previše jer me se osobno tiče,no i dalje tvrdim da neki od tih postova nisu bili dobronamjerni već mirišu na zlobu i zločestoću!!!Ma hajd' priznajte....malo,malo...malecko
(mislim na one posove na topicu o elektivnom carskom!)

No,sada me više nije strah!Ne znam zašto,ali nimalo,no i dalje me grebe po glavi onaj naslov:"Carski rez uzrokuje neplodnost!"I dalje tvrdim da nije ukusno,a ni razborito komentirati,a ne pročitati postove i vidjeti o čemu se radi.Pa tako se može uletjeti na topic neke osobe koja je izgubila dijete u 39 tj.i početi pisati nešto što bi ju moglo pogoditi,a idirektno je vezano uz tu temu!I dalje tvrdim da se MORA pročitati o kakvoj se osobi i temi radi i što ženu muči!A ono o što se pisalo o carskom rezu možda me pogađa malo previše jer me se osobno tiče,no i dalje tvrdim da neki od tih postova nisu bili dobronamjerni već mirišu na zlobu i zločestoću!!!Ma hajd' priznajte....malo,malo...malecko
(mislim na one posove na topicu o elektivnom carskom!)
Odgovori s citatom