Na kraju, moj point je da je carski ozbiljna operacija, mame koju su to prosle, nisu prosle lak put do bebe, ne da im se treba nabijati kompleks manje vrijednosti, nego treba uvijek iznova naglasavati da njima nisu djeca poklonjeno dosla u ruke.
Jer tako sam se ja osjecala svih ovih godina, radi drugih ljudi koji to smatraju skoro pa komoditetom i omalovazaju ozbiljnost same operacije.

Odgovori s citatom
No,sada me više nije strah!Ne znam zašto,ali nimalo,no i dalje me grebe po glavi onaj naslov:"Carski rez uzrokuje neplodnost!"I dalje tvrdim da nije ukusno,a ni razborito komentirati,a ne pročitati postove i vidjeti o čemu se radi.Pa tako se može uletjeti na topic neke osobe koja je izgubila dijete u 39 tj.i početi pisati nešto što bi ju moglo pogoditi,a idirektno je vezano uz tu temu!I dalje tvrdim da se MORA pročitati o kakvoj se osobi i temi radi i što ženu muči!A ono o što se pisalo o carskom rezu možda me pogađa malo previše jer me se osobno tiče,no i dalje tvrdim da neki od tih postova nisu bili dobronamjerni već mirišu na zlobu i zločestoću!!!Ma hajd' priznajte....malo,malo...malecko
(mislim na one posove na topicu o elektivnom carskom!)
čim smo se odlučile na tu struku.
!!!!!!!Izgleda da sam gledala previše filmova u kojima žene rađaju u taxiju ili prikažu samo kraj priče pa se čini turbo kratko
!!!