Čuj,sad ću ti odati nešto što do sada nisam htjela reći jer sam htjela izbjeći sramotu!Ja sam ti po struci fiziotrapeut i to diplomirani sa završene tri godine faxa(visoka zdravstvena).No kada smo učili sve to u teoriji izgledalo je super-savršeno,a budući da mi ginekologija nikada nije bila zanimljiva nisam se uopće interesirala za nju!Ja sam tata-mata za reumatologiju!Moja trudnoća je bila savršena.Bez riganja,krvarenja,otvaranja i sl...Mislili su svi sve će proći O.K!Nisam čak niti vezu tražila,a mogla sam!Nisam nikome niti spomenula tko sam,tako da mi je jedna budala od doktora rekla na porodu(nakon 13 sati ležanja u boksu!!!) da ako ne prestanem urlati da će me baciti iz klinike van.Kada je poslije vidio koliko sam dugo ležala(a ležala sam još 4 sata nakon tog incidenta) i kako je sve završilo,te kada je saznao tko sam promijenio je ploču!No sada ništa neću prepustiti slučaju!Promijenila sam primarnog ginekologa,a promijenit ću i bolnicu!MM ide sa mnom i to je to!Spremna sam čak platiti da ne zabrljaju opet!A ako bude frke dat ću ih u novine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!