Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Madame Buterrfly - Puccini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Madame Buterrfly - Puccini

Hm... neznam jesam li na pravom mjestu - ako nisam molim da me se premjesti.
    Dakle - slučajno sam na YOUTUBE naletjela na dio te opere - muzika mi je predivna, malo tugaljivo no jako me se dojmila, nažalost nisam je mogla cijelu ni odslušati jer mom su malenome krenule krokodilske suze (tako reagira na tužnu muziku - na mene je), uglavnom na internetu sam pronašla da je izvedba te opere bila prije godinu dana u HNK Rijeka, zna li netko hoće li biti i u Zagrebu?
    I na kraju - o čemu se radi u toj operi - nešto sam malo iščačkala da se radi o nesretnoj gejši koja se na kraju ubije.....
    ako netko zna....... javite

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

radi se o gejsi koja se uda za nestasnog stranca (Amerikanca), koji taj brak ne dozivljava nesto ozbiljno. on nakon kraceg vremena ode kuci, ona ostane i rodi sina, cijelo vrijeme tugujuci za njim i iscekujuci njegov povratak.

nekoliko godina kasnije on se vraca. sa svojom novom suprugom i zeli joj uzeti dijete. ona shvaca da se uzalud nadala i ubije se.

u Rijeci je igrala prije mjesec-dva i vjerujem da ce jos igrati u ovoj sezoni.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ajoj - normalni ljudi to mogu pogledati, ja ne. Već sad me žmarci prožimaju. To je preteško za mene, sumnjam da ću to gledati, to je tužno i pretužno, ne znam zašto sam tak emotivna ali ja sam tip koji može doslovce samo sapunice gledati - sve drugo na mene utječe tako snažno da sam u stanju plakati i biti tužna danima zbog lošeg završetka filma ili čega već, opet ak je neko nasilje - živčana sam - ma za mene su sapunice i gotovo.
    Jesi li ti gledala tu operu? Zaista bih voljela ali već vidim da mi je to preteško i pretužno.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jesam, ja sam je pogledala, krasna je.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

možda ću i ja jednom, vjerujem da ću plakati. hvala ti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor