ovako:
joško stvarno nije ove zime nešto bolestan. "počastio nas je tek s jednim proljevom i jednom trodnevnom virozom.
a onda, na staru godinu smo primjetili da mu iz uha curi obilan sekret. i otišli na orl u vinogradsku. rekli su nam da je to upala uha, napravili su mu toaletu i dali atb, kapi za uho, operil sprej za nos (jer je sve kao od nosa) i bornu vodu za ispiranje. nakon tri dana dr koja je mijenjala našu pedicu nije vidjela ništa na uhu, tjedan dana kasnije njegova dokica je vidjela crvenilo, a isti dan u vinogradskoj opet ništa, samo malo nabubren bubnjić.
pa naša ni to drugi dan. un ponedjeljak smo išli vidjet dal može u vrtić i kao može, ali nas je poslala ne nekakav TPG na orl.
i danas tamo peta dr opet vidi sekret. imamo kontrolu za dva tjedna kod njih. sad nam je dala efendrin za kapat kroz nos na uho i nekakve granule za topit u vodi.
on je inače čitavo vrijeme super volje, ne žali se na bol, nema temperaturu, jedino je dva dana imao taj iscjedak iz uha.
s upalom uha stvarno nemam nikakvih iskustava, pa me zanima dal je sve ovo stvarno potrebno i kakve su moguće posljedice ako se ne pridržavamo baš svega.
najviše me muči što je to njemu beskrajna tlaka i čim vidi da otvaram ladicu u kojoj stoje ti lijekovi viče ne,ne.
sad sam našla neke info o bornoj vodi, pa me to dodatno zbediralo.
Pomagajte.