Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: UPALA UHA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čitala sam i na drugom starijem topiku o ovome pa da i tu pitam, citirat ću od tamo:

Citiraj Tami25 prvotno napisa
    s tim da je rekla (orl) ni slučajno čistiti nos pumpicama jer da to napravi više štete nego koristi jer stvara tlak u uhu, samo ispirati fiziološkom.
    Ovo me zanima, postoje različite teorije, mi čistimo s arianom na usisavač, orl je rekao da je to ok, zanima me kako drugi na to gledaju!

Mislim ima mi smisla i ovo sa tlakom, jer se s tim pumpicama i čudima fakat napravi dosta veliki vakum pa nije ništa čudna i ta teorija.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mi Jošku čistimo nos pumpicom i ova teorija mi ne drži vodu, nama je čak orlac rekao da očistimo prije ispiranja.

a i pumpicu koristimo od prve prehlade, kad je imao 9 mjessecio, a prvu upalu uha je imao ove zime

tak da :?

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Molim pomoć.

U utorak se miška počela dirati po ušima - zapravo si je pokušala ugurati prstić u uho, kao da ju svrbi. U četvrtak sam ju odvela kod pedijatra koji je rekao da ima početnu upalu oba uha te nam je dao uputnicu za Vinogradsku (naručeni u pon u 11:30).

Nema temperature i raspoložena je,a li me kopka da li smo ipak trebali otići na hitnu u Vinogradsku ili... :?

Nos je prohodan, ali ipak uštrcavamo fiziološku pa nagnemo glavu u jednu pa u drugu stranu da dođe i do uha...

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja bi otišla!Isto je bilo i s mojom curicom, par dana se dirala po uhu i mislila sam da ima vremena. Onda je odjednom, po noći, počela vrištati od boli, drugo jutro počela joj je curiti krv iz uha i dobila je gnojnu upalu. Da sam odmah reagirala to se ne bi dogodilo!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

i ja bi otišla, u svakm slučaju.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Što mislite o ovome: prije par dana je Lucija počela natezati desno uho. Ima sekret koji ne dolazi iz uha, već joj se stvara na jednom dijelu ušne školjke - tako nam bar izgleda, kad očistimo školjku na tom mjestu je kao vlažno. Problem je u tome što joj se preko noći cijelo uho zažuti od toga i, ovisno na koju stranu je u snu okrenula glavicu, slijeva joj se u uho. Pedijatru mogu tek u utorak, sutra ću je doduše nazvati ali me kopka, je li tko imao sličan slučaj?

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moj mishonja od 9mj je jucer poceo opasno smrcati. zapravo svemu se cijedi iz nosa i stalno cistimo fizioloskom i slijezom.
    veceras sam primjetila kako se par puta "poceskao" po lijevom uhu.
    temp u guzi 37.7.
    jel moguce da je upala uha il samo prehlada?
    hm mislim da cemo ipak do pedice sutra...

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo samo da javim - bili u Vinogradskoj - bubnjići su mao zamućeni, ali nema potrebe z aantibioticima. Obilno stavljati fiziološku i po potrebi lupocet sirup.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemoj zaboraviti na luk kao opciju

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mi upravo imamo upalu uha (treći put ). Dobili smo antibiotik i ispiremo mu nos usisivačem (ne znam točan naziv, plava kutija, cjevčica koja se natakne na usisavač).

Zanima me ima li nešto što radim krivo. Mislim, s obzirom da je opet bolestan..A uredno nosi kapicu, nije na propuhu, redovno smo kod dr...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •