Evo nas ponovno, ja stvarno ne razumijem...prošli čet popili zadnju dozu zinnata, a u sub-ned temp 37.8 i boli uho-urla plače, do dvanaest u ned kao da ništa nije bilo ( u 8h ujutro sam mu dala panadol jer ga je jako bolilo, poslije više ništa ).
U pon kod dr., nema temp, ona ništa ne vidi, samo više smole u desnom uhu na koje on pokazuje.
Šalje nas na bris-još čekamo nalaz.
I kod otorinca-bili kod dr.Marna-pol.kl.Sabol-nisam htjela čekati četvrtak kad ima ambulantu u klaićevoj i otišli i obavili privatno.
Čačkao mu je po ušima, pregledao, malo čistio-neki tanki tanki štapić i vatica i rekao da je upala sanirana i da kapamo još pet dana 3x2-3kapi hidrogen za uho 3%.

Danas ujutro mali opet plače da ga buba-buba, temp rubna 37 ispod pazuha, traži da mu kapam da ga buba-nije raspoložen baš, ima apetita, ali kao da je na pol.

Uopće više ne znam kaj da radim, nikad sama nisam imala upalu uha i ne znam kako to ide, kaj to može tako na bliceve se javljati. stvarno mi nije jasno

Može li mi netko objasniti to za hidrogen čemu kapanje toga služi, da se uho očisti ili kaj?