Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kiretaža kod privatnika

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno kiretaža kod privatnika

Htjela bih pitati sve cure jel imaju kakvu informaciju da li se kiretaža može raditi kod nekog privatnika? Rađena mi je prva kiretaža u bolnici i nešt su me sprčkali pa moram na još jednu jel im je ostao komadić tkiva posteljice. Sve to oko gubitka bebice mi je ionako prestesno i plačem i danas mjesec dana nakon što se to desilo i bojim se da će im i ovaj put nešto ostati a nemam snage te stresove prolazit više iznova...pregledi, naručivanje. čekanje, pa su mi krivu dijagnozu postavili pa dokazivanje ...
    Hvala

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajme žao mi je što prolaziš kroz ovakav pakao
    ne znam za privatnike da li rade kiretaže...po meni ipak to treba raditi u bolničkim ambulantama iako je to grozno iskustvo ( ja ga prošla 2 puta ), ne znam što bih ti savjetovala...u kojoj bolnici si bila...jeli sigurno da je nešto zaostalo...da odeš nekome možda tko radi privatno i u bolnici, pa te preuzme...ne znam...lupam....ne znam koliko uopće imaš vremena za manipulaciju
    ja sam na kiretažama bila u Vinogradskoj ( prvi puta obavio dr. Kuna, drugi put dr. Kraljević ) i sve je bilo u redu, oba puta pod općom anestezijom, žao mi je što ti se još zakompliciralo

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno nastavak

Hvala ti na odgovoru, a bila sam u bolnici pa su rekli da je sve ok a privat dr. mi je rekao da je ostala posteljica pa sam se vračala sa tim nalazom njima pa su rekli da nema ništ, pa sam do drugog privat išla pa je i taj rekao da je ostalo pa sam onda nakon drugog mišljenja se ponovno vratila njima i konačno su rekli a je, je, imate pravo....
    A to što kažeš da nađem doktora koji radi i privat i u nekoj bolnici, kak se to pronalazi? Jel se smije na forumu tu napisati nečije ime da mi netko to preporuči? Jel ovako si stvarno jadan...

Maya&Leon avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sanjalica38 imaš PP!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

još jedan pp, nadam se da ćemo uspjeti pomoći

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

kiretaža u rodiliđštu Podobnik košta 2500 kuna i rade vakumom...

Obzirom na endometrij koji je već kiretiran, preporučavam da odeš tamo

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da sam barem znala prije nekog privatnika za otici,agonija bi bila manja.
    moze li i meni info na pp gdje se inace moze privatno ?hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •