llella prvotno napisa
problem je u tome da mama od mm radi očiglednu razliku između L. i druge unuke (kčer mm-ovog brata)
razlika je u ponašanju, iako živimo u istom dvorištu znaju proći dani da uopće ne dođe niti pogledati L, a dođe samo kad druga unuka nije kod kuće.
a onda i kad dođe većinu vremena priča o drugoj unuci, koju i pričuva, kuha joj, kupa, i to skoro od početka (ona sad već ide u prvi razred), a L. je prvi puta primila na ruke tek kad je imala 3 mj., do sad ju je pričuvala par puta i to kad stvarno nismo imali ostaviti je nekom drugome, kao nisu stare žene za čuvat malu djecu (nije uopće stara-60g.)-a moja baka od 80.g. čuva L. kad treba.
Najbolji primjer mi je kad je L. neki dan dobila od jednog rođaka koji je došao u posjetu medvjedića, a D.(druga unuka) trenirku, i dijete ko dijete, počelo plakati da bi i ona medvjedića i na to je svekrva došla do mene da jel mogu dati medvjedića D., da ona plače i da ga hoće. :shock:
Inače stvarno ne mogu reći ništa protiv nje, žena je stvarno ok, ne miješa se u naš život, ako treba pomogne, ali ovo ponašanje me sve više smeta, jer L. će uskoro početi i sama to kužiti.
Evo danas je došla malo do nas i L. nije htjela ići kod nje i počela je plakati (kad je uopće ne viđa) i ona se skoro naljutila.
Ne znam više kako da se postavim, mislim meni je svejedno, ali žao mi je L., znam da nju to bude poslije smetalo.