evo ja sam druga moj otac je jedinac, a moja sestra je od mene starija 6 godina. zivjela je tih prvih 6 godina u kuci s tatinim roditeljima. prije nego sam se ja rodila odselili su se u drugi grad. i moja sestra je uvijek bila obozavana od strane bake, kuzila sam to, narocito kasnije. ali moram priznati da me to i nije smetalo ko malu, mozda ko tinedzerku, kad je baka otisla na vlak da odnese obozavanoj unuci u zagreb rucak :shock: , jer sirota tako puno uci da ne stigne kuhati . ali moja sestra ima puno vise finoce u ophodjenju s ljudima od mene. pa je baku prosetala po gradu izmedju dva vlaka, odvela je na kolace od svoje studentske love, a baka joj se zahvalila kupivsi joj kaput . inace baka se trudila paziti na sve sitnice, da ja ne ostanem zakinuta, ali eto obozavana unuka je obozavana. ono sto me vise smeta od toga je da i moja mama sad radi slicnu razliku. ta ista starija sestra ima klinku od 12 godina i klinca od 4. moji se vide u potpisu. i najstarija unuka je nesto poseeebno. ovo troje ssu OK, ali njena ljepotica je vauuuuuuuu.
mislim da je u biti probelm da roditelji jedva docekaju to prvo unuce pa kad dodje drze ga na pjedestalu. a ostali su vec vidjena stvar