Sveki ima 4 djece i 9 unučadi,al samo NJEN D valja.izbacila je mene A iz stana kad je imala 5mj zato jer j ona udomiteljica svom unuku pa joj je socijalnarekla da će izgubit novce,a možda pravo na udomitaljstvo ako ne nađe riješenje da D ima svoju sobu.mislim da je sve to igra jer nikada nitko nije bio u provjeri.drugi unuk R,ima svakakve riječi za njega al ništa pohvalno a ja se uvijerila da je R bolji od D.Mužev brat radi tu istu razliku (ima svoje 2 kćeri).i njeova starija je uvijek bitnija od moje.Inače D nema tate (uopće se ne zna ko je a mama otišla s drugimi rodila još troje) pa ga svi dižu na tron jer j on jadan.... nikada nije ima tatu.A nema kaj nema.Dobio od šogora komp a R je dobio(mislim) 50kn za rođendan.
Sve u svemu,jedino D valja.MM i ja se ne slažemo s tim,njegova sestra isto,ona voli sve nećake jednako.Ja sam rekla svek kaj me smeta i završila na cesti s djetetom.sad pričamo i ok sam s njom samo zato jer ponekad moram djecu ostavit na čuvanju a nemam kome pa nesmijem opet radit sr...
Moja baka ima dvoje praunučadi i ne radi razliku između njih.kad kupi jednom,kupi i drugom bez obzira kaj je S još mali pa ne kuži.a sveki se ne udostoji ni čokoladu kupi za božić.pomirila sam se s tim,al me svejedno smeta pogotovo kad vidim koliko ju S voli a ne zaslužuje ni mrvu ljubavi od nikog.