Imam jedan problem, a nemam ni mašte ni rješenja kako da se time pozabavim...
Kad se L vrati iz vrtića (oko16), najčešće dane provodimo tako da gleda crtiće. Odobravam, ali u manjoj mjeri. Naime, on bi piljio po 8h u komadu u tv i posebno voli crtić "Nemo" kojeg je odgledao sigurno 70 puta. To ne dam, moože gledati maksimalno sat vremena. Nakon toga ne znam više što bih s njim jer mu ništa nije dovoljno interesantno, ni lego (već ih ima brdo), ni slikovnice, ni željeznica, kocke, ništa. Pa najčešće popustim nad moljakanjem i urlanjem kako je gladan tv-a. A znam da nije dobro.
Naime, još sam i trudna, u prvom tromjesečju i glavni mi je simptom umor i jaka pospanost, pa nisam od neke volje za skakanjem.
Probala sam i kolaž papir i ljepljenje i slikanje ali sreća je trajala pola sata, pa opet crtići....![]()
Što vi cure, radite popodne kad ste same doma s klincem (ja najčešće jesam), i zasada je samo jedan,pa nemamo neko društvo oko sebe...

.
Odgovori s citatom
zato što onda ne može večerati.
- kao i brojne druge LEGALNE igrice s licencom. Grrrrr.... Offt: Nije to do igrica nego do operativnog sustava. Blažene starije verzije Windowsa.