-
kandida!
bok! ma zanima me da li je netko koristio canesten kremu u trudnoci??
dobila sam od gin vaginalete ali me i dalje peckalo izvana, pa sam na svoju ruku namazala jucer canesten kremom koju ima od prije na lageru
a danas pricam sa jednom forumasicom i ona kaze da njoj dr rekao bez kreme... :?
help
-
Ja sam dobila i kremu i vaginalete (tacnije jednu) kad sam imala taj problem. doduse nije bila canesten jer ne zivim tu ali pretpostavljam da je to ok. ali bolje se konsultuj sa dr.
-
Pitaj dr, mislim da sam ja koristila ne canesten, nego rojazol, a ako se dobro sjećam najsigurniji je nistatin u trudnoći, ali ne bih ti za to sve stavila ruku u vatru, nisam sigurna.
-
Ja sam koristila Canesten vaginalete i kremu u trudnoći, po preporuci svog liječnika, naravno.
-
ja sam koristila plimycol vaginalete i kremu koju mi je propisala ginekologica . to je plivina verzija canastena tak da mislim da možeš koristiti kremu. koristila sam i geonistin(povucen je iz prodaje prije 3 mj) i to 1 vag svaka 4 dana zadnji mjesec trudnoce-borila sam se s gljivicama cijelu trudnocu
-
kandida!
ej cure...hvala na odgovoru!! namazala sam samo jednom i stvarno mislim da nije problem, a i puno mi je bolje, pa necu vise((:
-
moras barem jos nekoliko dana mazat ako si pocela makar ti je bolje jer ce ti se inace kandida vratiti.pravilo je mazati jos nekoliko dana kad svi simptomi prestanu
-
-
kandida
pa, ako koristim vaginalete, pretpostavljam da krema i nije nuzna, a namazala sam jer je bio hitan slucaj
da, iskljucivao izvana...
-
ja sam koristila samo vaginalete canesten.kremu mi nije niti spominjao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma