Molila bih Vas za savjet: što napraviti?

Radim za privatnika već otprilike godinu dana, u početku je dogovoreno da će to biti poslovi po potrebi 2,3 puta tjedno po 2,3 sata, uglavnom telefon (službeni mobitel) i eventualne prezentacije proizvoda po dogovoru.

Kako dani i mjeseci prolaze, taj posao je postao svakodnevan po 4,5 sati u sezoni, nekad više nekad manje, ali plaća ostala ista i to totalna mizerija koju neću ni spominjati.
Nedavno kažem šefu (koji btw nema niti jednog od nas četvero radnika prijavljenog) da želim prijavu tek toliko da mi ide staž jer sam se u poslu stvarno našla i nije mi ga teško raditi. Na to on kaže kako su to veliki troškovi i da bih morala napraviti veliki promet svaki mjesec da bi se to njemu isplatilo. To me dotuklo zato što:

1. ovaj posao koji ja radim ne radi niti jedan radnik
(svatko je u svojoj "branši") i on je svjestan da bez mene posao dalje ne može funkcionirati normalno
2. mjesečno firma ne može niti zarađuje ogromne novce tako da ja sama ne bih mogla puno postići jer i sama proizvodnja nije velika
3. uskoro bih završila fakultet koji nije u potpunosti, ali jednim dijelom povezan sa ovim poslom, a kako sam se našla, vidim se i u budućnosti na sličnome.
4. "obećao" mi je kad završim fakultet i prijavu i probni rad (mislim halo? probni rad, radim već godinu dana) i veću plaću od toga ništa.

Sam šef nije povezan u potpunosti sa firmom, tj. on donosi sve veće odluke vezane uz firmu, koja mu je samo "hobi", dosta poslova i odluka je prepustio meni jer se kao što sam rekla dobro snalazim i što se toga tiče zadovoljan je.

Sad se ja pitam da li to meni vrijedi sve? U takvoj sam poziciji da mi taj posao donosi velikih prednosti (rad od kuće, fleksibilno radno vrijeme, tj. po potrebi) ali sve više negativnosti (spomenutih gore).

Prije ljeta je bila ista situacija, ali se ništa nije promijenilo.
Poslove koje radim su prezentacije po firmama, a od kuće: računovodstvo, narudžbe, ponude, dopisi, e-mail liste, baze podataka, ponekad i dostave.

Najlakše bi mi bilo reći doviđenja i kvit, ali i ti mali novci mi jako dobro dođu, jer ne živim više sa roditeljima, plaćam dio režija jer je tata nezaposlen, imam neku malu štednju, ali .....

Malo sam se ispucala, pa evo, htjela bih čuti Vaše mišljenje.

HVALA