Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: izdajanje i dodavanje vode

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno izdajanje i dodavanje vode

frendica je prije 5 mjeseci rodila u 7. mjesecu trudnoce. kao i obicno nase medicinsko osoblje je malom uspjelo sprckati dojenje tako da se ona izdaja i tako hrani bebicu

kako kod izdajanja nema price o prvom mlijeku i masnom mlijeku da li bi trebalo bebici dodati vode kad postane jako vruce?

ona jos uz sve pada s motivacijom jer se sama brine o bebici i starijoj klinki pa ako neko ima kaj za preporucit kao motivaciju

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bilo je negdje riječi na forumu o onoh spravici pomoću koje dijete pije na bočicu ali u dojećem položaju. pa se onda postepeno prelazi na dojku. probat ću naći.

motivacija? ne znam stvarno. teško joj je vjerujem samoj. a da nađe neku pomoć pa bar za par sati dnevno da može ići pišati i okupati se na miru, meni je samo to bitno.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

lidac2004

Početno Re: izdajanje i dodavanje vode

Citiraj stray_cat prvotno napisa
    frendica je prije 5 mjeseci rodila u 7. mjesecu trudnoce. kao i obicno nase medicinsko osoblje je malom uspjelo sprckati dojenje tako da se ona izdaja i tako hrani bebicu

kako kod izdajanja nema price o prvom mlijeku i masnom mlijeku da li bi trebalo bebici dodati vode kad postane jako vruce?

ona jos uz sve pada s motivacijom jer se sama brine o bebici i starijoj klinki pa ako neko ima kaj za preporucit kao motivaciju

ja se izdajam od pocetka i nisam uvodila tekucinu do 6. mjeseca a i sada sa skoro 8. mjeseci pije uglavnom mlijeko a vodu samo na zlicicu i to jako malo.....uvijek se dobro razvijala i nismo imali nikakvih problema bez druge tekucine...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •