Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Bolni grc ili beba se navalila..

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Bolni grc ili beba se navalila..

Ovo mi se desavalo u 22. u 25. i evo sad u 33.tj nikad nisam dobila nikakvo objasnjenje od doktora,pa se evo obracam vama vjerujuci da je netko dozivio slicno.
    Radi se, naime,o to me da sam prvo mislila da su bh-kontrakcije,ali posto nema razmaka uópce, vec boli bez prestanka dva-tri dana,stvarno neznam sto je.
    Boli me pupak i desna strana stomaka.Upravo na toj strani i lezi bebica i njeni pokreti me vrijedjaju i bole.
    Lijeva strana je meksa i neboli.Bol je slicna grcu(znate kad vas uhvati grc u nozi ili sl).Pod prstima me skoro pece koza tj na dodir,cak i na udisaj/izdisaj.
    Kad me tako ulovi-nema mi druge vec leci i "nedisati" dok neprodje.
    Nadam se da nije nista ozbiljno,te da ce mi se netko javiti sa slicnim iskustvom.
    Svima veliki poz.

Datum pristupanja
    Sep 2007
    Iza sedam mora,iza sedam gora,preko brda i planina...Na porodiljnom i doma...

Početno

Ne znam koliko je moje iskustvo slično i koliko će ti pomoći,mada je meni znalo biti slično,a i sada ponekad.Moja beba se legne iznad pupka i imam osjećaj da će mi izaći kroz kožu pod rebrima.Točno joj osjećam guzu.Koža tako zateže da bih mogla plakati !!!Samo ja mogu disati...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

poslala glorii pp

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni je tako bilo sinoc...poludila sam...dosla doma iz grada nakon dva sata mucenja...isprdila se , ispisala i kakala...
    bol je presla u sekundi...
    i svaki put me tako boli dok su mi crijeva i mjehur puni...na udisaj se bol samo pojaca...vozila sam auto u grcu i skoro bez pomaka..

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nista..ginicka misli da je maternica samo izritirana bebinim vrtenjem i navaljivanjem i da stezanjem misica se odupire tom naporu.
    Propisala mi je nesto za smirenje i opustanje tih misica..Mislim da je to kod vas Normabel ili sl.I preporucila mirovanje i uzimanje tih tableta samo po potrebi.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ivanic prvotno napisa
    Ne znam koliko je moje iskustvo slično i koliko će ti pomoći,mada je meni znalo biti slično,a i sada ponekad.Moja beba se legne iznad pupka i imam osjećaj da će mi izaći kroz kožu pod rebrima.Točno joj osjećam guzu.Koža tako zateže da bih mogla plakati !!!Samo ja mogu disati...
    i meni je ovako, ko da oće vanka kroz taj dio kože

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene vec nekoliko dana muce bolovi samo na desnoj strani stomaka,
    ali samo pri manjem naporu..kad se sagnem, oblačim čizme, kad se malo jače nasmijem ..

malo me strah otići ginicu ali se nadam da je to ovo o čemu vi pišete???
    u osmom sam mjesecu trudnoće i ovo mi je druga trudnoća

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

u mene je to baš bolno nategnuta koža a ne bolovi u tom smislu, možda da se javiš giniću radije nego da se brineš?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jel se krećeš, meni se tako naguzi samo kad budem duže u jednom položaju, kad krenem dalje, makne se i prestane boljet.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi smo sad 24ti tj. i noćes sam se dvaput probudila radi bolova u jajniku. Svaki puta drugi, tako da znam da nije neka upala ili slično posrijedi. Dakle, spavača sam na boku, i kad sam se (ionako se polako okrećem jer me uvijek lagano boli pri nočnom okretanju) okrenula na leđa (da promijenim položaj) počeo me jajnik boliti do ludila. Morala sam nogu saiviti koliko me boljelo i to me totalno probudilo, naravno.
    Bol je bila prisutna samo u tom jajniku na kojem "sam spavala", i bila je oštra i jaka. Nakon cca 1 minute, počela se stišavati, i prestalo je kao da ništa nije ni bilo. Identično mi se dogodilo i kasnije ponoći, samo sa drugim bokom (vidi se da se vrpoljim po krevetu tjekom noći ).
    Nakon toga sam vrlo brzo opet zaspala, i sve je bilo normalno.

E sad, jel moguće da mi se je mala zaležala oba puta kad sam bila na boku, pa kad sam se pomaknula, pomakla se i ona, i onda me počelo boliti ili što bi to moglo biti?

Danas osjećam lagani pritisak u jednom jajniku, kao i čitavu zdjelicu, ali onako blago, tupo.

Jel se i vama slično dešava? Nisam baš zabrinuta, jer mi se baš čini da je mala zaspala na jajaiku oba puta, ali me zanimaju i vaša iskustva.

Hvala

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sunchica prvotno napisa
    Citiraj ivanic prvotno napisa
    i meni je ovako, ko da oće vanka kroz taj dio kože
    Meni ovo jako zvuči kao BH kontrakcije . Ja mislim da ih još nisam imala, ali eto, cure ih točno tako opisuju. Pogledajte malo na toj temi...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam sad 30 tjedan i na desnoj strani me trbuh boli i koza pece i vrijedja me kad disem,al mala lezi na toj strani i sigurna sam da je zato jer sam i u prvoj trudnoci imala isto iskustvo.Nocas me tako bolilo da sam sanjala kako je izgurala rukicu van kroz kozu na tom mjestu .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •