Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: informacije o posvajanju djeteta

asopooster

Početno informacije o posvajanju djeteta

zanima me da li je bitno da oba potencijalna roditelja ne smiju imati više od 35 godina? prema zakonu posvajatelji moraju imati od 21 do 35 godina.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Dobrodošla! Gornja dobna granica je ukinuta još 2008. godine.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Iskoristit ću ovu temu da ne otvaram novu... Nadam se da će je netko zapaziti i pomoći mi. I nadam se da ovo negdje već ne piše a ja nisam vidjela

Naime, suprug i ja smo upravo u postupku obrade za dobivanje suglasnosti za posvojenje. Sve vodi k tome da ćemo je i dobiti... :D

Prikupili smo sve dokumente i potvrde koje su nas tražili, jedino nam još fali potvrda o tome da nismo lišeni roditeljskog prava. Rečeno mi je da to treba tražiti u Ministarstvu pravosuđa u Dežmanovoj.

Zna li netko točan odjel odnosno službu na koju treba nasloviti zahtjev za tom potvrdom? Na njihovoj stranici meni ništa ne daje naslutiti u koju službu uopće bi trebalo uputiti taj zahtjev
    Kakva je procedura, treba li odmah sa zahtjevom poslati i nekakve biljege (i koliko), šalju li ono to poštom doma ili treba ići osobno, koliko se dugo čeka...?

Svaka informacija dobro došla...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

U Dežmanovoj 6, u pisarnici se predaje zahtjev, dobiješ formular koji ispuniš, oslobođeno je pristojbi, oni zahtjev prosljeđuju u Dežmanovu 10, gdje ćeš to osobno preuzeti ili ti mogu poslati poštom. Ja sam osobno i predala zahtjev i preuzela potvrdu, ukupno sam tri puta tamo hodočastila. Prvi put kad sam predala zahtjev, drugi put kad su mi rekli da će biti gotovo, ali nije bilo, i treći put kad sam konačno podigla potvrdu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uh, koja brzina, hvala puno!

jogobela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hej cure!Mene zanima da li moraju oba partnera,dakle i mm i ja,imati stalno zaposlenje.Mm radi samo sezonski pa...

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Koliko ja znam, ne moraju.

jogobela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala na brzom odgovoru!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

koliko sam shvatila,nije odlučujuće da imate puno para,veliku kuću a u stvari teško da bi našli dijete za vaszbog vašeg karaktera,osobina i onog što se nemože kupiti parama.....ne brigaj ....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ne moraju, kod nas samo MM ima stalno zaposlenje i prosli smo obradu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •