Nemoj da te obeshrabri razgovor, mislim da su oni prema svima suzdržani u ohrabrivanju i ne daju pomisliti da će to baš lako ići.
Sretno, i za MB i u daljnjoj proceduri posvajanja!
![]()
![]()
Nemoj da te obeshrabri razgovor, mislim da su oni prema svima suzdržani u ohrabrivanju i ne daju pomisliti da će to baš lako ići.
Sretno, i za MB i u daljnjoj proceduri posvajanja!
![]()
![]()
Dobar dan. Nova sam, prvi put se javljam iako vas odavno pratim, znači ako šta uprskam - drugi put će biti bolje![]()
Uglavnom ja i MM se jaaaako dugo borimo sa MPO, a već smo predali papire i za posvajanje tako da se nadam i maloj pomoći od vas.
Pozzz i sretno svima nama
CURE NISMO PROŠLI DOBILI SMO ODBIJENICU OD CENTRA. TUŽNA SAM.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rozalijaNe sumnjam da će biti još prilike, samo optimizma.
![]()
Rozalija, glavu gore!![]()
Nije prošlo pola godine od kako ste se odlučili krenuti po svoje dijete i ovim putem, a već ste ovako ozbiljno bili u igri... Mogu samo zamišljati koliko ste razočarani, ali optimizam budi i to kako se brzo to sve skupa počelo odvijati kod vas. Znam da nije utjeha, da su ogromne emocije u igri, ali... bit će. Samo treba ustrajati...![]()
Rozalija,
žao mi je, drugi put će biti sigurno.
Hvala ti na pp![]()
Žao mi je. Uži izbor je okrutan, ali sve je to dio našeg puta i treba izdržati. Da se što prije oporavite i krenete dalje!!
Drži se draga ! Glavu gore, naoružaj se strpljenjem i hrabro dalje![]()
Rozalija, drži se.![]()
To su teški trenuci, ali treba se dignuti i ići dalje. Doći će i tvoj trenutak.![]()
Xmala Ina prvotno napisa
sretno!![]()
Drage moje mengač je stigao jučer i danas mi je sestra Jasna javila da se ne brinem za miom i da u ponedjeljak krećem sa stimulacijom sa po 4 ampule menopura dnevno i prvi UZV je 09.02. pomjeren sa 08.02. jer je tada neki praznik u Sloveniji pa se neće raditi. Uglavnom laganini ide i moj postupak u Mariboru ulazi u završnu fazu.
A da kako se sa mnom i sa mojim dragim život igra to je nevjerovatno. Danas je na našu kućnu adresu stiglo pismo da li smo voljni da posvojimo jednu malu curicu od godinu i 3 mjeseca koja se nalazi u jednom domu za nezbrinutu djecu i da im se javimo ukoliko želimo. Pa zamislite samo to, sada u trenutcima kada smo u postupku dolazi to pismo. Javit ćemo im se i reći ćemo da smo spremni na taj korak ukoliko nas budu voljni malo sačekati ipak sada u ovim trenutcima previše je to za nas. A srce žudi za tom malom mrvicom, cijeli dan samo o tome razmišljam. Zar to nije ironija sudbine cure moje drage. A joj............ neznam šta da kažem.
Pokusajte se nekako organizirati, ako zaista zelite tu bebacicu....jako mi je tuzno da vas ceka u tamo nekom domu za nezbrinutu decu. Pusa i nadam se da cete doneti najbolju odluku i za bebu i za vas.
Blackfairy, tvoj post je obrisan zbog vrijeđanja Rozalije. Ako želiš možeš otvoriti novi topic na temu Paralelni postupci - posvojenje i potpomognuta oplodnja, na kojem možemo KULTURNO diskutirati.
Ja bi se na tvom mjestu spremila brzinom munje i otisla po tu djevojcicu, postupak moze i ne mora uspjeti, a tu je djete,stvarno i zivo, a ako postupak uspije, onda dupla sreca, uglavnom sto god odlucite, sretno
Zelim ti puno uspjeha na tvom putu koji nije bez nedoumica, no koji ce te, nadam se uskoro, dovesti do zeljenog djeteta.