-
Drage moje mengač je stigao jučer i danas mi je sestra Jasna javila da se ne brinem za miom i da u ponedjeljak krećem sa stimulacijom sa po 4 ampule menopura dnevno i prvi UZV je 09.02. pomjeren sa 08.02. jer je tada neki praznik u Sloveniji pa se neće raditi. Uglavnom laganini ide i moj postupak u Mariboru ulazi u završnu fazu.
A da kako se sa mnom i sa mojim dragim život igra to je nevjerovatno. Danas je na našu kućnu adresu stiglo pismo da li smo voljni da posvojimo jednu malu curicu od godinu i 3 mjeseca koja se nalazi u jednom domu za nezbrinutu djecu i da im se javimo ukoliko želimo. Pa zamislite samo to, sada u trenutcima kada smo u postupku dolazi to pismo. Javit ćemo im se i reći ćemo da smo spremni na taj korak ukoliko nas budu voljni malo sačekati ipak sada u ovim trenutcima previše je to za nas. A srce žudi za tom malom mrvicom, cijeli dan samo o tome razmišljam. Zar to nije ironija sudbine cure moje drage. A joj............ neznam šta da kažem.
-
Pokusajte se nekako organizirati, ako zaista zelite tu bebacicu....jako mi je tuzno da vas ceka u tamo nekom domu za nezbrinutu decu. Pusa i nadam se da cete doneti najbolju odluku i za bebu i za vas.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma