i meni je anči isto išlo mljeko nakon poroda i ja sam popila cijelu dozu bromergona,to valjda mora proči jer je bila visoka trudnoča i mljeko mora negdje izači,nemoj se nervirati i probaj malo se opustiti znam da ti je sada teško ali neke stvari moramo prihvatiti i iči naprijed i meni je bilo grozno i dok su mi drugi pričali da se opustim ja sam si razmišljala kako mi samo uopče to mogu reči ja sam se jela iznutra sad nakon 8 god. razmišljam drugačije i nakon tri velika gubitka ja sam e promjenila i počela razmišljati poz. znam da ti je teško ali prije svega ti si i dalje žena i moraš razmišljati da jednoga dana postačeš i mama i zato tvoje emocije i zdravlje su na prvom mjestu,sad se isplači i glavu gore nakon kiše uvijek dolazi sunce želim ti da što prije se pojavi u tvom životu veliko sunce i ja sam u iščekivanju sunca možda mi se posreči za koji mjesec od srca šaljem ti pozdrave i jedan veliki virtualni zagrljaj u mojim si mislima i molitvama čao.
znam da sam se udaljila od teme i da sam malo odužila nemojte mi zamjeriti samo malo sam se previše zanjela