bila sam kod doktora, produžili su mi terapiju bromergona i stavljam kupus a mogla bih i peršin, al već vidim poboljšanje tako da će to nadam se bit ok...

a što se tiče srca njemu će trebat malo duže da zacijeli...iako znam da nisam sama i da vas je puno prošlo kroz ovo što ja prolazim, neke čak i po više puta...tužno je to, al valjda postoji neki ralog zašto se sve to događa...ja sebe nastojim tako tješit...

Valjda Bog treba anđele i zato je i moju Mariju pozvao k sebi i prije rođenja....toliko mi nedostaje i bojim se i razmišljati o tome kako bi bilo lijepo da je sada samnom...svi smo joj se toliko veselili i cijela moja obitelj je živila za dan kad će nam se ona pridružit....prebolno je razmišljati o tome kako bi bilo lijepo da je sada samnom...al sada je tako i s tim treba naučit živjeti...a i mislim da me moja Marija čuva i daje mi snagu i zato moram bit jaka da nju nerastužim....ona sigurno želi svoju mamu gledat sretnu...

vjerojatno nakon ovog mnoge stvari koje su mi prije bile više mi neće biti bitne...sada želim samo jedno...da jednog dana budem mama zdrave bebice... što želim i svakoj od vas koje ste prošle ovu grozotu i svima koje rade na bebi želim da im se ispuni ono što i sebi najviše želim...

puse svima...