Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 70 od 70

Tema: Vrtići - Sopot, Travno, Novi ZG

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja se i nadam super suradnji i dogovorima sa odgajateljima - stručni tim mi ni ne treba što se mene tiče, pa sam zato i htjela vidjeti tetu - eto da si je vizualiziram i zavolim preko ljeta -

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pa treba ti jer ona radi taj jelovnik, ali se da i preko odgajatelja nešto malo utjecati. možda dobijete našu tetu jer ona ostaje u mlađoj jasličkoj. onoj iznad godine dana

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ma nismo mi komplicirani nego mi je smijšno bilo 'voćne kašice' a mi ćemo imati 18mj kad krenemo u jaslice - a već sad jedemo cijelo voće na kockice, prutiće , kolutiće ili šta već izmislimo taj dan
    a 'lana-banana' nema šanse kad ju mi zagrizemo

možda je mislila voćni obrok! pa neće djeci od 2 godine davati kašice valjda? a onda opet ima djece kojima tako treba - ma valjda znaju šta rade , nikad ne znaš kad se klincu može zaletiti komad jabuke!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa Vidi poruku
    ...sa sestrom nemam namjeru ulaziti u rasprave jer iza tog osmjeha ima jedno veliko pasivno agresivno nametanje svoje volje...
    vidiš, meni je tako jako čudno, da ako oni čitaju ovaj forum, i ako vide što se o njima piše - da ništa ne poduzimaju.

ako je ovo istina što kažeš, da se radi o meni ja bih se uistinu sama zapitala jel su možda moji stavovi krivi i jel sam uistinu ja toliko imuna na promjene i prilagodbu da će bit il po mom il nikako.

zar ne postoje neke institucije koje reguliraju ponašanje medisinskog osoblja u vrtićima? i što je s onim "sandučićem za prijedloge"? dam desnu ruku u vatru da je sigurno bilo prijedloga da se ne daje djeci pašteta, a redovito je na meniju (jel to mesna industrija podmazuje ili?) jednostavno ne razumijem to šopanje djece s industrijskim otpadom.

ili npr. margo koji je živi otrov umjesto maslaca...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno ljudi...

ajde se zapitajte sto vam je vazno! To da vam je dijete zadovoljno, sretno i zbrinuto u vrticu, ili...?!?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Prvo, sretna sam jer smo dobili mjesto u gradskom vrticu i da mi sve to toliko smeta ispisala bih dijete.
    Drugo, za 200kn stvarno ne ocekujem previse.
    Trece, sjetite se sto ste vi sve pojeli u zivotu, pa ste jos uvijek tu zivi i zdravi!
    Cetvrto, uopce me ne zanima kako izgleda zdravstvena voditeljica. Vazno mi je da sprjecava bolesti, brine o higijeni!
    Peto, odgajateljica moze izgledati najbolje na svijetu, a ne mora znati raditi s djecom...
    ...bla, bla, bla...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

teja, naravno da sam i ja kao dijete pojela paštetu i hrenovku. nije meni bed da i moje dijete pojede jednom u 100 godina.

al zašto da moje dijete jede smeće jer joj je to nametnuto? druga je stvar da ima izbor taj dan pojesti nešto zdravo.

to što industrije hrane imaju tonu otpada koji žele unovčiti ne znači da ja trebam biti kanta za smeće i njihov mecena.

draga moja, ne bi ja bila ovakav komad da se ne pazim...

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ajme teja, šta si ti sve napisala... I, ne kužim, tebi je dijete upisano u Sopotu pa pričaš iz svog iskustva ili?

dakle, prvo, super da ste dobili mjesto, ja sam također bila sretna iako je to jedan od 4 vrtića u koji smo predali papire i jeeeedva upali. Mi vrtića u kvartu nemamo, drugi kvartovi nas ne fermaju ni pola posto, a dijete nisam upisivala iz hira i obijesti već iz potrebe. Ionako sam se navukla na teški minus time što smo je 9 mjeseci držali doma i plaćali čuvalicu jer s godinu dana nije bilo šanse da upadne nikako. Tako da, jesam sretna sam da imamo mjesto, ali to ne znači da nemam potrebu komentirati, žaliti se, njurgati, ako hoćeš, a još manje ispisivati dijete iz vrtića
    drugo, da, krasno je da grad sufinancira priličan iznosekonomske cijene vrtića pa nama roditeljima ostaje plaćati samo 200 odn. 400kn, ali sve sam ja (ili netko drugi tko živi i radi tj. plaća prirez u ZG) kroz prirez u ovih 10+ radnih godina uplatila u gradsku blagajnu, a bogme i MM
    treće, ne znam za tebe, ali ja se nisam baš najedala pašteta, hrenovki, pudinga i ostalih prerađevina u djetinjstvu, ali sve i da jesam, poanta je da se danas zna i može bolje i ne razumijem zašto je to teško prihvatiti. Eto, danas mame (uglavnom) znaju da je majčino mlijeko najbolja hrana za bebe, generacije moje mame su veličale adaptirano - što se mene tiče, živio zdrav razum, znanost i nova(stara) otkrića.
    četvrto, ne zanima ni mene kako izgleda zdrav. djelatnica, mene zanima što i kako radi. A kada ista, a budimo tu realni, vjerovatno uz potporu ostatka stručnog tima (ravnateljice ponajprije) ne provodi primjerice pravilnik o ishrani donešen prije par godina i koji su u dobroj mjeri većina vrtića prihvatili - o čemu onda pričamo? A ima toga još...
    peto, ne znam tko je i u kojem kontekstu spominjao izgled teta, to zaista nije bitno.

i ne, nije sve crno u DV sopot, ali bogami, sivi su oblaci tamo. Ali dok nemam izbora boljeg, ne preostaje mi ništa drugo nego nekim svojim sitnim, malim stvarima pokušavati (ugl. preko teta) nešto promijeniti, nadati se boljim danima i gradnji kvartovskog vrtića. a do tada preživljavati

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

...koliko para, toliko i muzike...

Stvarno ne znam na koji nacin se financiraju vrtici, niti me to zanima.

Gledam dobre strane i zadovoljstvo djeteta.

Ako bude neka namirnica koju moje dijete ne voli, zamoliti cu neka mu daju nesto drugo.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

teja, daj si zamisli ovu situaciju:

1. da djeca jedu pod normalno zdravo ili
    2. da svaka mama svako malo davi tete da djetetu umjesto ovog onog - daju ovo ono, nabrajaju razloge itd. bezveze se opterećuju tete, one sirote svakome trebaju izaći u susret i zadovoljit svaki prohtjev, pa to je sizifov posao ako im sustav ne ide u susret. umjesto da se utječe na onog tko radi meni i svi sretni i zadovoljni.

a vrtići imaju love, što se ti brineš oko toga?

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj teja prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim teja, kaj tebi nije jasno?
    kakvo mrklo "koliko para, toliko muzike"?
    Pa lijepo sam ti objasnila da razliku od 200kn do ekonomske cijene vrtića (koja je nekih 1500-1700kn, ne znam točno) sufinancira Grad Zagreb, ali svatko tko radi u Zg doprinosi itekako u tome plaćajući najveći prirez u državi, 18%
    Možda ti i ne doprinosiš i ne plaćaš prirez u Zg (vidim da ti piše "okolica zg") pa zato tebi to je samo 200kn i taman toliko muzike... jedino, u tom mi slučaju nije jasno kako si uopće dobila mjesto u jaslicama u zg?

da, i ja isto. pa to uopće nije upitno i ne razumijem -znači li to da trebam biti slijepa za loše strane?

Ako bude neka namirnica koju moje dijete ne voli, zamoliti cu neka mu daju nesto drugo.
    ma naravno, tak to funkcionira. Kao hotel A kategorije pa ako ti se ne sviđa jedno, lako dobiješ drugo!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

vidiš da bi i ti tražila nešto drugo! a toga nema - ne možemo mi zamoliti -' mom djetetu dajte abc sir jer mi doma ne jedemo paštetu!'
    pogotovo ne ako imamo stav 'koliko para toliko muzike!'
    para je točno onoliko koliko traži grad - jaslice 200kn i ja očekujem maksimum za tih 200kn
    ako im nije dovoljno para - neka traže još! ali neka mi ne uvaljuju hrenovke i paštetu - ako svi znamo da je to najgore od mesa i namaza i da to ni nije meso ni namaz .. ma da ne objašnjavam!

meni mama nikad nije davala hrenovke pa ih sada obožavam - ali znam koliko su 'hranjove' pa ih ne uvaljujem svom djetetu, hih vjerojatno iz istog tog razlog ani meni mama nije dala hrenovke

ma neću se zamarati - dok ne vidim taj famozni meni! veli mi frendica da kod njih u V.Gorici nema ni paštete ni hrenovki na meniju!
    mi još nismo ni krenuli u jaslice, biću pozitivna dok me ne razočaraju!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hranjove=hranjive

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod nas ( Sunčana) na meniju ima hrenovki ( ali piše kao pureće) pretežno je to za blagdane. Moja to ne jede, jer je alergičar, pa ako te dne treba bit u vrtiću pretežno dobi komadić belog mesa.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mi smo 1.9. po prvi puta u jaslicama...jel zna netko nešto bitno za prvi dan dolaska. Znam za onu potvrdu od pedijatra i da smo prvi dan tamo samo pola sata ili sat.
    U Sopot idemo.

Jel svatko ima neki termin dolaska? Nama su rekli u 9. Nisam bila na onom sastanku...bio je muž pa ne znam sve detalje.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

kakva potvrda? nemam pojma?!?!
    kaj to treba prvi dan donjeti - meni dijete nije doma! uuuuuuuuuuu

nama su rekli da će biti neki sastanak krajem 8.mjeseca, jučer sam zvala vrtić još nema termina sastanka!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bila sam kod nase pedijatrice u DUgavama i rekla mi je da ne izdaje drugu potvrdu. Obzirom da nam je dala za upis potvrdu, kaze ona, da po zakonu ne treba izdavati jos jednu.
    Tako da mi dolazimo bez potvrde o obavljenom ljecnickom, a ako ce biti problema, rekla je ped. neka ju nazovu iz vrtica.
    Ima vremena za sve detalje u prvih 2 tjedna privikavanja. Ako nesto zaboravimo, donjet cemo naknadno.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

vijesti iz Sopota - nema roditeljskog prije polaska u jaslice!
    popis djece po grupama će biti krajem tjedna - polazak 1.9. pa onda kako koji mili moji!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

popis visi - djeca su raspoređena po grupama i objektima!

vidimo se u srijedu u 9h!
    jeiiiiiiiiiiiiiiiiii

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel netko zna gdje se obavlja roditeljski sastanak za jasličarce danas u DV Travno?
    Svi zajedno u centralnom vrtiću ili u svakom pojedinačno?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •