Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: cijene teta cuvalica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno cijene teta cuvalica

Dal mi netko,tko ima iskustva s tim, može reci koje su neke prosječne place teta čuvalica.
    Ukazala mi se prilika za jednu tetu, koju bi već sada trebala rezervirat za dogodine na jesen, a koja traži oko 3000kn.
    Nemam pojma dal je to o.k.cijena, iako se meni čini dosta, pa ako netko ima više iskustva molim pomoc.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da je to trenutno realna cijena, pogotovo ako je tetino radno vrijeme 9-10 sati (većina roditelja radi 8 sati, pa onda teta čuvalica mora barem 9 sati raditi)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno cijene teta cuvalica

Hvala na odgovoru, pa morat ću to ja onda zabezecirat,jer teta cuva od prijateljice nečakinju i jako su zadovoljni.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Molim iskustva:

kako se plaća čuvalica koja bi radila 3 dana u tjednu (dva dana od 7 do 16.30, i jedan dan od 12.30 do 16.30)?
    Neki mjesečni paušal (koliko bi to bilo realno?) ili po satu (koliko se uopće plaća po satu?)?

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo imali dogovor za 3000 kn cijeli mjesec a naknadno smo se dogovorili da pišemo sate i prema tome plaćamo. tako je cijena sata bila oko 20 umjesto 30 kn a svi su bili zadovoljni

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

maxi, to je pretpostavljam bilo za 6 dana po 8 sati?

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno cijena

čokolada,ako se radi manje onda je obično veća satnica,npr. kod mene u susjedstvu čuvaju djete 2xtjedno po 4h i plaćeno je 40kn/h

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

da, ako se dobro sjećam (sad nam više nije tu, dobila je posao )

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Tetu čuvalicu plaćamo 3.500 kn. Početna plaća je bila 2.800 kn. Da mogu platila bih joj i više. Kod nas je sada četvrtu godinu. I bez obzira što je mladić u vrtiću od prošle jeseni i dalje nam dolazi jer će nam čuvati malu macu kad se ja vratim na posao kad ona napuni 1g. Moja teta je neprocjenjiva. Osim što se 2 godine brinula za maloga kad smo MM i ja bili na poslu i po 10h, uz to nam je peglala, prala i kuhala. Od početka joj plaćam puni iznos i kada ne radi cijeli mjesec (godišnji, bolest, sad sam ja na porodiljnom pa je po par sati dnevno). Uz to dajemo joj i božićnicu i uskrsnicu (oko 1000 kn). Već sam joj rekla da nam treba za uvijek. Malo sam odužila . Al ako vam je teta "sjela" nemojte gledati na svaku kunu koju joj dajete jer ipak ona se 9h brine za vaše neprocjenjivo blago 5 dana u tjednu.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Molim iskustva:

kako se plaća čuvalica koja bi radila 3 dana u tjednu (dva dana od 7 do 16.30, i jedan dan od 12.30 do 16.30)?
    Neki mjesečni paušal (koliko bi to bilo realno?) ili po satu (koliko se uopće plaća po satu?)?
    Mi za sličnu satnicu plaćamo 400kn tjedno. (+ prekovremeni)

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja za cuvalicu placam 2000 kn + prijevoz. satnica joj je pon-pet od 7:20 - 16:20., uz brigu o malenom skuha mu i rucak ( a uvijek skuha dovoljno i za mene i pospremi za sobom., iako to nikada nije bio uvijet i to radi potpuno samonicijativno )

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mene zanima koliko se plač tetama čuvalicama u Karlovcu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •