-
Mi smo u Sopotu i jako smo zadovoljni
Objekt u V. Kovačića 18
Tete su super, naravno da se meni jedna više sviđa, ali I nema preference, međutim on je što se toga tiče zahvalno dijete, ujutro ga ostavim u dežurnoj grupi bilo kojoj teti, on ne protestira uopće
Čini mi se da imaju relativno ok jelovnik (izvješen je na oglasnoj ploči, za svaki dan ima raspored)
Imali smo sreću da je izbjegao ovo blagdansko razdoblje u smislu dežurstava, to mi kaže jedna mama da nije baš funkcioniralo, ali eto...
Na razgovor smo išli u 6. mj., predavali papire u 5.mjesecu, s tim da je razgovor bio sa medicinskom sestrom, a neki su imali razgovor sa psihologinjom (ili, kako to piše na njenim vratima-psihologicom)
Ah da, ta mi žena (med. sestra) nikako nije sjela, ali s njom ionako (nasreću! kuc kuc o drvo) I nema posla-nije mi sjela jer ima totalno outdated stavove o svemu, sve strogo ukalupljeno prema dobi (I je kasno propuzao, taman tu negdje u tom razdoblju, dakle sa 9 mjeseci, a ona je to popratila nekim glupim komentarom koji sam represijom zaboravila, a i sebi zabilježila "kasni u motoričkom razvoju"
)
I da, upali bez problema
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma