čisto sumnjam, remetinec je uvijek krcat, meni su čak prilikom prijave otvoreno rekli da ako nemam muža branitelja ili neku debelu vezu da nećemo upasti.

moj ide u jasličku skupinu u dv sopot. meni se osobno jelovnik ne sviđa, pri tom mislim na dobar dio užina i doručaka a medicinska sestra koja je za to zadužena je u biti krivac i užasno je kruta i neinformirana i kao što je netko rekao da je outdated. definitivno. imaju previše često čokolina, medolina, rižolina u tjednu, nekoliko sam puta vidjela hrenovke, previše keksa u užinama i umjetnih voćnih jogurta. dakle, što se jelvnika tiče, nisam zadovoljna.

s ostalim stvarima bih rekla da su puno bolji, trude se prilagoditi prostor toj dobnoj skupini i trenutno vidim pomake u tom smjeru. s oboje odgajateljas am također zadovoljna, iako voljela bih zapravo znati što oni tokom dana rade, imaju li kakve aktivnosti i igre ili su prepušteni sami sebi i igranju sami sa sobom u ritmu između jela i spavanja. nisam to još dokučila.
stručni tim, osim med sestre mi je drag. nije ni ona rospija, ali nije jednostavno prijamljiva za nove informacije i drži se neke prastare zastarjele doktrine i sad već vrlo upitnih informacija od tko zna kad