vrlo zanimljiv clanak, pa ako netko ima priliku da ode, izgleda da bi moglo biti ucinka
http://www.fertilitycenter-crete.gr/...id=124&lang=en
sama sebi stalno govorim da se otkacim od alternative al sta cu kad me zanima...
vrlo zanimljiv clanak, pa ako netko ima priliku da ode, izgleda da bi moglo biti ucinka
http://www.fertilitycenter-crete.gr/...id=124&lang=en
sama sebi stalno govorim da se otkacim od alternative al sta cu kad me zanima...
prosurfaj malo po starim postovima, puno se ovdje pisalo o German Study Protokolu, a ima i cura koje su ga primjenjivale![]()
isla sam na akupunkturu kao pripremu za ICSI 5 mjeseci prije samog postupka i sigurna sam da je, uz odgovarajucu prehranu i biljne kineske cajeve upravo to doprinijelo mojem lijepom trbuscicu koji svaki dan raste i raste.Pinky prvotno napisa
ne bih akupunkturu zvala alternativom, to je vrlo stara metoda lijecenja jedne pametne civilizacije koja ne zna za neplodnost ... koliko ih samo ima![]()
s obzirom gdje zivim, akupunktura mi je sf.... kao i normalni ducani, kino, knjizare...![]()
![]()
Jel možeš nešto više napisati o tome, npr. kolko dugo si išla, kamo si išla (ili na pp, ne znam jel se smije ovak javno to napisati), jel ste ti ti TM zajedno išli... i sve ostalo kaj ti padne na pamet. Hvala!taMarelica prvotno napisa
![]()
Potpuno sam nova na ovom forumu i iako sam uspjela shvatiti da je o ovoj temi vec bilo puno rijeci, nisam nasla konkretne informacije pa vas molim za pomoc. Naime, zanima me koji lijecnici akupunkturolozi u Zagrebu rade pripremu za IVF, odnosno opcenito tretiraju neplodnost? Cula sam za dvoje koji bi to mogli raditi, no nemam pojma koliko imaju iskustva i kakva im je uspjesnost, te za koga bih se odlucila, pa vas molim za preporuke (+ kontakt). Ako ce se to ovdje smatrati reklamom, molila bih da mi posaljete kao privatnu poruku.
Unaprijed hvala!
Shaeya wrote
poslala sam ti PP. Sretno,Potpuno sam nova na ovom forumu i iako sam uspjela shvatiti da je o ovoj temi vec bilo puno rijeci, nisam nasla konkretne informacije pa vas molim za pomoc. Naime, zanima me koji lijecnici akupunkturolozi u Zagrebu rade pripremu za IVF, odnosno opcenito tretiraju neplodnost? Cula sam za dvoje koji bi to mogli raditi, no nemam pojma koliko imaju iskustva i kakva im je uspjesnost, te za koga bih se odlucila, pa vas molim za preporuke (+ kontakt). Ako ce se to ovdje smatrati reklamom, molila bih da mi posaljete kao privatnu poruku.
Unaprijed hvala!
K.
Kadauna, molim i ja za preporuku.
Kada je najbolje za početi s tretmanima, koliko bi ih trebalo napraviti da ima efekta i kada...
Inaće pronašla sam informacije za dr. Yahe Liu i zvala sam, ali se nismo baš uspjela sporazumjetiima li tko kakvih iskustava kod ovog dr.?
Kadauna može i meni informacije na pp, već dugo vremena razmišljam o tome ali ne usudim se otići i neznam gdje :/
mala napomena: preporucam da se akupunktura OBAVEZNO kombinira s pravilnom prehranom. bez toga, po mojem, nema napretka, a optimalno bi je bilo kombinirati s kineskim lijekovima, sto je relativno slozeno, ali nije nemoguce...
dakle, za pocetak, izbaciti sve mlijecne proizvode, kruh (psenica je velika prijateljica endometriozi), slatko, hormonski tretirano meso...
znam da je tesko, ali vrijedi ...
Sto bi ti bili kineski lijekovi? Btw, gdje si ti isla? Ajde na pp ako je neki bad