Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Akupunktura

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Akupunktura

vrlo zanimljiv clanak, pa ako netko ima priliku da ode, izgleda da bi moglo biti ucinka

http://www.fertilitycenter-crete.gr/...id=124&lang=en

sama sebi stalno govorim da se otkacim od alternative al sta cu kad me zanima...

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

prosurfaj malo po starim postovima, puno se ovdje pisalo o German Study Protokolu, a ima i cura koje su ga primjenjivale

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Re: Akupunktura

Citiraj Pinky prvotno napisa
    vrlo zanimljiv clanak, pa ako netko ima priliku da ode, izgleda da bi moglo biti ucinka

http://www.fertilitycenter-crete.gr/...id=124&lang=en

sama sebi stalno govorim da se otkacim od alternative al sta cu kad me zanima...
    isla sam na akupunkturu kao pripremu za ICSI 5 mjeseci prije samog postupka i sigurna sam da je, uz odgovarajucu prehranu i biljne kineske cajeve upravo to doprinijelo mojem lijepom trbuscicu koji svaki dan raste i raste.

ne bih akupunkturu zvala alternativom, to je vrlo stara metoda lijecenja jedne pametne civilizacije koja ne zna za neplodnost ... koliko ih samo ima

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

s obzirom gdje zivim, akupunktura mi je sf.... kao i normalni ducani, kino, knjizare...

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Re: Akupunktura

Citiraj taMarelica prvotno napisa

isla sam na akupunkturu kao pripremu za ICSI 5 mjeseci prije samog postupka i sigurna sam da je, uz odgovarajucu prehranu i biljne kineske cajeve upravo to doprinijelo mojem lijepom trbuscicu koji svaki dan raste i raste.

ne bih akupunkturu zvala alternativom, to je vrlo stara metoda lijecenja jedne pametne civilizacije koja ne zna za neplodnost ... koliko ih samo ima
    Jel možeš nešto više napisati o tome, npr. kolko dugo si išla, kamo si išla (ili na pp, ne znam jel se smije ovak javno to napisati), jel ste ti ti TM zajedno išli... i sve ostalo kaj ti padne na pamet. Hvala!

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    s obzirom gdje zivim, akupunktura mi je sf.... kao i normalni ducani, kino, knjizare...
    Al barem imaš internet

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Potpuno sam nova na ovom forumu i iako sam uspjela shvatiti da je o ovoj temi vec bilo puno rijeci, nisam nasla konkretne informacije pa vas molim za pomoc. Naime, zanima me koji lijecnici akupunkturolozi u Zagrebu rade pripremu za IVF, odnosno opcenito tretiraju neplodnost? Cula sam za dvoje koji bi to mogli raditi, no nemam pojma koliko imaju iskustva i kakva im je uspjesnost, te za koga bih se odlucila, pa vas molim za preporuke (+ kontakt). Ako ce se to ovdje smatrati reklamom, molila bih da mi posaljete kao privatnu poruku.

Unaprijed hvala!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Shaeya wrote
    Potpuno sam nova na ovom forumu i iako sam uspjela shvatiti da je o ovoj temi vec bilo puno rijeci, nisam nasla konkretne informacije pa vas molim za pomoc. Naime, zanima me koji lijecnici akupunkturolozi u Zagrebu rade pripremu za IVF, odnosno opcenito tretiraju neplodnost? Cula sam za dvoje koji bi to mogli raditi, no nemam pojma koliko imaju iskustva i kakva im je uspjesnost, te za koga bih se odlucila, pa vas molim za preporuke (+ kontakt). Ako ce se to ovdje smatrati reklamom, molila bih da mi posaljete kao privatnu poruku.

Unaprijed hvala!
    poslala sam ti PP. Sretno,
    K.

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kadauna, molim i ja za preporuku.
    Kada je najbolje za početi s tretmanima, koliko bi ih trebalo napraviti da ima efekta i kada...
    Inaće pronašla sam informacije za dr. Yahe Liu i zvala sam, ali se nismo baš uspjela sporazumjeti ima li tko kakvih iskustava kod ovog dr.?

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kadauna može i meni informacije na pp, već dugo vremena razmišljam o tome ali ne usudim se otići i neznam gdje :/

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mala napomena: preporucam da se akupunktura OBAVEZNO kombinira s pravilnom prehranom. bez toga, po mojem, nema napretka, a optimalno bi je bilo kombinirati s kineskim lijekovima, sto je relativno slozeno, ali nije nemoguce...
    dakle, za pocetak, izbaciti sve mlijecne proizvode, kruh (psenica je velika prijateljica endometriozi), slatko, hormonski tretirano meso...

znam da je tesko, ali vrijedi ...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sto bi ti bili kineski lijekovi? Btw, gdje si ti isla? Ajde na pp ako je neki bad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •