Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: zadah iz usta

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno zadah iz usta

imam ooogroman problem. smrdi mi iz usta svako jutro, i to toliko jako da ne znam jer se moja beba pokakala ili...su to moja usta!!! i uglavnom su moja usta
    ima li itko ovakvih problema...e, da, i s vremena na vrijeme iz grla mi se dokotrlja u usta jako mala kuglica, bijele boje, vrlo mekane teksture (rekla bih da je to istrunula hrana, ili nakupina bakterija...kao da od mrvica od kruha napravite kuglicu), i ako ju stisnem, e to bogami jaaako zasmrdi.
    dajte neki pametan savjet, plizzzzzz!, kako ga se rješiti!!!!!!!!!!!

M&A avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Re: zadah iz usta

Citiraj sisalo prvotno napisa
    e, da, i s vremena na vrijeme iz grla mi se dokotrlja u usta jako mala kuglica, bijele boje, vrlo mekane teksture (rekla bih da je to istrunula hrana, ili nakupina bakterija...kao da od mrvica od kruha napravite kuglicu), i ako ju stisnem, e to bogami jaaako zasmrdi.
    Gnojna angina, na krajnicima se taloze bijele naslage(to je ta kuglica)pa imas los zadah.
    Posjeti lijecnika,mozda trebas antibiotike.
    Ako je upala kronicna,jedino rjesenje je tonzilektomija.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Najvjerojatnije nije gnojna angina (to bi valjda znala, ne može angina biti bez simptoma, a pogotovo nije bezbolna), nego na krajnicima imaš rupe od prijašnjih angina i u njima se nakupljaju ostaci hrane koji zatim trunu.

Neki tvrde da se te "kuglice" mogu istjerati tako da jedeš tvrdu hranu (npr. sirovu mrkvu), ali mislim da je jedino trajno rješenje odstranjivanje krajnika.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •