Pitam to jer ja već godinama ne mogu naći ni jednu koja bi mi u potpunosti odgovarala. A isprobala sam sve, skupe, jeftine, svakakve...Evo, prošli tjedan sam kupila L Occitane na bazi masline i za sad mi se čini ok. A koje kreme vi koristite?
Pitam to jer ja već godinama ne mogu naći ni jednu koja bi mi u potpunosti odgovarala. A isprobala sam sve, skupe, jeftine, svakakve...Evo, prošli tjedan sam kupila L Occitane na bazi masline i za sad mi se čini ok. A koje kreme vi koristite?
One jeftinije - Nive Visage neku hidratantnu, L'Oreal Happyderm, neku Garnier hidratantnu, ne sve u isto vrijeme, nego svaka tri mjeseca (otprilike, toliko mi traje jedna krema) uzmem drugu jer mi dosadi ista.
Godinama samo Eucerin (ovisno o godišnjem dobu) i Dalton Phyto Olio di Oliva za ljeto.
hauschku.
al isto volim promijeniti. jer mi dosadi.
Stvarno sam svasta probala - Vichy, Chanel, Avenue..ma ne mogu ih se sada niti svih sjetiti.
E i prije par dana sam zbog perutanja nosa kupila Nivea soft i odusevljena sam. Super vlazi kozu i ne ostavlja mastan sjaj.
Koza mi je inace masna T zona, a u isto vrijeme jako, jako suha i crveni povremeno.
La rosche possay.valjda sam dobro napisala, mada sumnjam![]()
povremeno se natrackam melemom. kad je bas kriza od suhoce utefterim si onu 8-hour od elizabeth arden. jucer kupila neku weledinu za klince za vjetar i hladnocu, isprobala ju i cini se ok.
zimi se mazem relativno cesto, ostala godisnja doba skoro nikad.
Trenutno Balea Q10 dnevna i odgovarajuća noćna.
Dugo sam bila na Avonovim i Garnier.
DM-ova Alverde sa maslinovim uljem, neka zadnja jeftinjača...al super je
Kad imam nofce pri ruci, kupim roc. Trenutno imam njihovu protiv bora i losion. Jeftinija garnitura su kreme avonove hidratantne , plave, mislim da se zovu hydraradiance, noćna i dnevna...
Moja je koža tanka, nežna i suva. Nemam bubuljice, ali joj stalno fali vlage...
Nivea običnu i neki gospin melem.
Neko sam vrijeme koristila onu niveinu aqua nešto, bila mi je famozna...
Ali u zadnje vrijeme sam nekako na Balea proizvodima (zbog cijena) pa možda idući put kupim i neku njihovu kremu za lice.
RP ApiQuis
i Avene Hidrance optimale rich
Koristim kremu jednom tjedno, nekan ni toliko
zimi se prije izlaska iz kuće namažem (sebe i M.) običnom Niveom (ona u metalnoj plavoj kutiji)
jedina koja nije dosadila mojoj kozi te ju koristim vec duze od godine dana je a-dermina krema za lako iritiranu kozu
slucajno sam naletila na nju obzirom da cure koriste a-derminu exomegu
imam onu čudnu kožu, na površini suhu, u dubini masnu, i to je jedna od rijetkih krema koja mi lice nahrane bez da dobijem prišteve
a jedina je koju koristim tako dugo, inače sam morala mijenjati kreme svakih par mjeseci jer bi mi se lice nakon nekog vremena uprištavilo, dobilo lišajeve, osipe,...
e da, i lice perem iskljucivo i samo vodom.
otkad sam toliko pojednostavila dnevnu njegu, koza mi je bolja nego ikad
l'occitane immortelle precious cream
skupa ko vrag ali traje skoro godinu dana i odlična mi je
Jedina od koje ne dobijem lisajeve, osip, svrab, rane itd je Uriage Tolederm.
Ne zelim ni razmisljati o novcu kojeg sam potrosila prije ovog otkrica na kreme svih mogucih cjenovnih razreda... katastrofa.
Clarins Multi active Jour za dan ili Estee Lauder Day wear plus, a za noć jednu bogatu masnu Clarinsovu ili Lancome.
UVIJEK je sa mnom Elizabeth Arden Eight hour cream, Lucianu ju znam staviti na lišajeve, osip, usta. Pomela je i Labello i A-dermu i Mustelu i Bepanthen. Nema mi do nje.
Inače je po ljeti dok je nosio pelene imao užasan pelenski osip, kraste do krvi,bili smo kod doktora, dao nam je neku medicinsku, ali sam se ja odlučila za ovu Ardenovu i prošlo je jako brzo. Doktor je zinuo. Ta je the best. Sad idem na skijanje i ujutro se sva namažem s njom, jest da mi se lice sjaji k'o Betlehem, neko vrijeme, ali učinak je super.
onu koja mi je pri ruci![]()
obicno onu kojom tada mazem malog, trenutno je to a derma
Meni je to od uvijek problem, kupovala sam razne...i skuplje a bome jefine.
I budu mi ok 15 dana ili do pola doze i onda ne počnu svrbjeti, pa se koža sva iskola. Prošara, pa lišaji...
Ustvari najmanju rekciju imam na najobičnije kreme, nedavno sam kupila neku jeftinu u Cera di cupra i super mi paše osim što bih ja voljela neku konkretniju.
Imam preko 30 i bilo bi krajnje vrijeme da koristim neke finije kreme.
dr. Houschka i Alverde baby
Vichy Oligo 25 ili Clinique Dramatically different blabla, a za po noći bi mi trebala neka jača i bogatija krema ali nikako da ju nađem u prihvatljivom cjenovnom razredu![]()
Almond Apple Velvet Concentrate L'occitane
za prve znakove starenja. super mi je krema
ahhh, svakakvih krema je tu bilo...
od happyderma do diora... sve su dobre jednokratno, ako kupim drugi put istu, ništa ne valja. imam suhu kožu i kremu koristim svakodnevno.
trenutačno sam, po prvi put na eucerinu, tko bi znao kako se točno zove, nešto za suhu kožu, nadomještalipidekakti. ok je, čim me ne svrbi lice.
Avon winter.. a ljeti isto Avon najčešće neku hranjivu
Wichy Aqualia Thermal. Jedina od milijun koje sam isprobala da me ne zateže, pecka..ova je super. I cijena joj je super, sreća da traje jako dugo
iz DM-a Alverde Baby Pflegecreme....inace sam uvijek imala uzasne probleme s tenom, ali ova krema je zakon!
vichy me asocira na catwoman... i onu njihovu kremu koja ima svakakve nuspojave :/
ubacujem uzorke (obzirom da su besplatni) povremeno, tak da ih potrošim...
od svega isprobanog, nekako mi eucerin najbolje odgovara. iako mi je grozno da se sad s 50 moram počet trackat nekom kremom... :/ (do sada nisam)
Ružinu kremu od Dr. Hauschke.
Jedina krema na koju mi koža lica nije izreagirala nekom vrstom alergije.
Stoga sam joj vjerna.![]()
jucer ju kupila :/Ružinu kremu od Dr. Hauschke.
iako se svaki dan moram mazati jer imam suhu kožu (posebice sada kako ide proljece) cini mi se malo preteska, a bogme cu se morati i na miris naviknuti![]()
godinama već samo niveu, i to aqua beauty.
phytomer - first signs of ages (odlicna kao teza nocna krema za lagano dehidriranu kozu) i adriance (ili kako se vec pise) - marine nesto (lagana i neprimjetna)
Trenutno Elizabeth Arden Extreme Conditioning i Dior Prestige 20+1 - iskoristila sam sniženje u Fulminu prije zatvaranja.I puno bolja mi je EA, a razlika u cijeni je poprilična. :/
Inače za po doma mi je super Dalton kremica sa morskim algama (za po doma jer nema zaštitni faktor), ali nikako da odem u Twin Lab po novu.![]()
Je teža, ali mi je odlična.Bubica prvotno napisa
Brzo se upije i nema onog sjaja ko kod ostalih masnijih krema.
Ja ti uz nju kombiniram i Dr. Hauschka Hidratantnu kremu. Ona mi je više za proljeće, ljeto... a ružina jesen, zima.
Imaš sada i Ružina light koja je lakša od klasične ružine, a opet malo jača od hidratantne.
A što se mirisa tiče... meni odgovara![]()
Xmikka prvotno napisa
al baš tu i tamo, koža mi je najljepša kad ništa ne stavljam... ne koristim puder tako da je ne moram prati ničim osim vodom. Melem stavim kad se previše osuši.
Već dugo nikakvu, umjesto kreme koristim mješavinu biljnih i eteričnih ulja.
zar ulje nije idealno za zasitit lice??? pretesko , nakon odredjenog vremena??
Ne![]()
Možda maslinovo, ali ima puno, puno, puno različitih ulja i svako od njih ima svoju primjenu u njezi kože. Neka su idealna za masnu (poput moje), neka za suhu, neka za zrelu, neka za osjetljivu kožu...
Znam to mi je jasno , ali meni nikad nisu odgovarale kreme s uljnom bazom, tocnije mislim da se lice brze zasiti, napuni od toga. draze su mi s bazom termalne vode.
vichy aqualia termal - ona laganija sensitiv, a prije toga sam cca. 3 godine bila na enzymionu od Lusha pa sam se je zzasitila
trenutno koristim Rosalovu s bademovim uljem, prije nje Niveinu hidratantnu sa Q10... ne kupim nikad vise od 2 puta za redom istu
lice mazem samo zimi, tj. kad je hladno jer mi je onda koza lica suha
Može ovisiti o dosta toda zašto ti nije odgovaralo - možda je bilo neadekvatno ulje za tvoj tip kože, a možda je emulgator taj koji je svarao probleme (čest slučaj).artemida prvotno napisa
U zadnje vrjeme sam isprobala par (loreal, garnier, nivea).
I onda u DM kupila neki mali tester njihove balea kreme i super mi je.
IMAMO ISTU KoŽU!!Lutonjica prvotno napisa
probat ću čimovu potrošim !
garnier!
al se zapravo ne volim mazati kremama! :/
ja sam zadovoljna svojim tenom (osim pred menstruaciju, gdje se obavezno osujem), a koristim oduvijek, ne rugajte se: becutan kremu.
probla sam sve i svašta, budući da moja mama ima fetiš na kremice, pa mi uvjek nešto ultraskupo uvali, ali nema mi kreme do becutana, ujutro i navečer.
divna podloga za dnevni make-up.
Iz DM-a ona njihova Balea aqua, ali mi je prije više odgovarala. Ili se krema promjenila ili moja koža![]()
Jel ima netko preporuku za kremu pošto imam kožu sklonu miteserima i prištićima sitnim?
Jel peres lice u cemu?